Home » Yamaha » Hifi Stereo

YAMAHA HiFi Stereo

Hoge geluidskwaliteit en geavanceerd design op basis van Yamaha's schat aan ervaring met high-end audio. Een hifi-versterker die je laat genieten van geweldig geluid. Dat is wat je mag verwachten van Yamaha HiFi componenten. Bogend op ruim 130 jaar ervaring in de muziek levert Yamaha een kwaliteit en zuiverheid die u laat genieten van de pure muziek. Combineer deze fantastische stereo versterkers met de mooie en perfect gebalanceerde Yamaha luidsprekers die u ook in onze showroom kunt beluisteren.

YAMAHA Hifi Versterkers

Yamaha HiFi versterkers zijn geroemd om hun pure en hoge kwaliteit geluidsweergave. Gekoppeld aan een set Yamaha luidsprekers ervaart u geheel nieuwe muziek, ook van uw bestaande opnamen en albums, alles klinkt anders, nieuw en toch bekend.

 

YAMAHA Hifi Stereo Receivers met DAB+

Digitale audio wordt steeds vaker de norm en Yamaha speelt daar graag op in. Dat bewijst zich al in de diverse digitale mogelijkheden die MusicCast receivers bieden, maar ook al in deze nieuwe hifi stereo receivers met ingebouwde DAB/DAB+ ontvangst, de nieuwe norm in FM radio met een beter geluid en een eenvoudigere ontvangst. U heeft geen kabelantenne meer nodig .

YAMAHA HiFi Network Receivers

De Yamaha HiFi Network Receivers zijn HiFi kwaliteit versterkers met een absoluut perfect geluid. De slimme ontwerpers van Yamaha zijn echter verder gegaan en hebben ook allerhande streaming diensten toegevoegd aan deze stereo versterkers waardoor luisteren naar jouw favoriete playlist op Spotify of Deezer kinderlijk eenvoudig wordt met verbluffend geluid.


Het MusicCast systeem van Yamaha maakt het combineren van meerdere systemen en versterkers een stuk eenvoudiger en stelt u in staat om vanaf een bron naar alle aanwezige versterkers en luidsprekers te streamen zonder verlies of tijdsverschil. Alle bronnen zijn volledig in synch met elkaar, iets waar menig andere fabrikant nog steeds problemen mee heeft.

Wilt u de voordelen van Yamaha niet alleen lezen op onze website maar ook ervaren, breng dan een bezoek aan onze showroom in Dongen alwaar we u graag de vele voordelen en de werkelijke prachtige klank graag laten ervaren.