Home » Yamaha Audio » Yamaha MusicCast

YAMAHA MusicCast

Het Japanse merk YAMAHA is een merk waar iedereen binnen het bedrijf wel op een of andere manier iets heeft met muziek, zo zijn veel medewerkers zelf muzikant, spelen of componeren muziek of zijn nauw betrokken in de productie van muziek. Deze passie voor muziek vind je terug in de apparatuur  en systemen van YAMAHA. Doordachte electronica met oog voor detail en finesse wat een puurheid in geluidsweergave brengt.

YAMAHA MusicCast

Yamaha Vinyl 500 Draaitafel 

 inclusief Simply Analog Cleaning Kit

Voor liefhebbers van analoge muziek in de vorm van mooie vinyl elpees en albums hebben we een hele speciale aanbieding. Nu, zolang de voorraad strekt, krijg je bij aanschaf van een Yamaha MusicCast Vinyl 500 Draaitafel en set Simply Analog Vinyl Cleaning Kit cadeau !  

De Simply Analog Vinyl Cleaning Kit is speciaal ontworpen om met de beste materialen jouw gekoesterde vinyl collectie schoon te maken en te houden. Deze kit's zijn nieuw bij Sound Advice en om de stap van jouw oude draaitafel naar deze nieuwe Yamaha MusicCast Vinyl 500 Draaitafel wat makkelijker te maken voor je krijg je momenteel de Simply Analog Vinyl Cleaning Kit ter waarde van € 49,95 er gratis bij !