17/07/2018
Heritage Series


Zoals u wellicht gezien heeft zijn de Klipsch Heritage Series offline gegaan in onze webshop. Dat is niet zomaar, daar zit een reden achter.

In nauw overleg met Klipsch hebben we gemeend de Heritage Series voorlopig offline te halen. De reden hiervoor is dat deze serie sublieme speakers niet zo even in een winkelwagentje te bestellen zijn. De beleving van de muziek maar ook van de levering van deze speakers past beter bij een levering vanuit een geluidsstudio of demo ruimte. Zoals u wellicht weet zijn wij al geruime tijd op zoek naar zo'n ruimte.

Mede hierom hebben we, in samenspraak, besloten de Heritage Series uit de webshop te halen. Dit betekend niet dat wij deze series niet meer kunnen leveren. U kunt nog altijd bij ons terecht voor de Heritage Series maar zult dan op basis van een persoonlijk advies bij ons terecht kunnen, iets wat ook beter past bij het soort en type speaker.

Wilt u meer weten over de Heritage Series, neem dan vrijblijvend contact op voor een persoonlijk advies.
Mogen wij een cookie te plaatsen op uw computer om het shoppen op onze website een stuk makkelijker te maken ? Wees gerust, er worden geen persoonlijke gegevens opgeslagen.