29/03/2018

Zondag 8 April a.s. is het weer Platen & Vinyl Beurs in Rijen


Op deze dag komen vele liefhebbers van vinyl bij elkaar in Rijen om platen te kopen, gebruikte en nieuwe, bijzondere en gewone, speciale edities, singles en nog veel meer.

Op deze plantenbeurs zal Sound Advice ook aanwezig zijn met een selecte set van Klipsch speakers die ideaal zijn om jouw vinyl op af te spelen.
Onder andere de Klipsch Sixes en de Klipsch Three kun je zien en horen, maar ook zal de Klipsch HP3 Heritage Hoofdtelefoon - het paradepaardje van Klipsch -  er zijn om te bekijken.

Niet alleen voor de mooiste en beste luidsprekers kun je bij Sound Advice terecht, maar ook voor een vakkundig advies op het gebied van geluidstechniek, speakers en meer, kun je bij SoundAdvice terecht. Natuurlijk is er voor de slimme shopper een speciale Platenbeurs - kortingsactie op alle Klipsch speaker systemen, meer daarover hoor je bij de stand van SoundAdvice.

Kom eens kijken en snuffelen in al die bakken met elpees, singles en 12-inches, zoals je vroeger deed !


Deze beurs vind plaats bij :

Café de Vijfeiken
Oosterhoutseweg 55
5121 RE Rijen

Ingang zalen

Aanvangstijden

Zondag 8 april 2018: 10.00 - 17.00 uur
 
Mogen wij een cookie te plaatsen op uw computer om het shoppen op onze website een stuk makkelijker te maken ? Wees gerust, er worden geen persoonlijke gegevens opgeslagen.