19/10/2017
Nieuwe modellen, nieuwe prijzen !


Klipsch timmert nog steeds hard aan de weg met de nieuwe onwikkelingen en er staat veel moois aan te komen. We noemen al de release van de Klipsch Forte III die nu al te bestellen zijn, maar denk ook aan de nieuwe RP-280F in glimmend zwarte pianolak.

Al deze nieuwe ontwikkelingen brengen ook wijzigingen met zich mee. Zo zullen wij per medio 1 November a.s. de officiele Klipsch Retail Prices gaan hanteren. Dit betekend dat wij de komende dagen al artikelen gaan toevoegen en prijzen gaan wijzigen.

Alle orders die wij voor 1 November binnen krijgen en betaald zijn, worden nog uitgeleverd voor de oude prijzen. Alle orders vanaf 1 November gaan volgens de nieuwe prijs.

Dat houdt ook in dat u iets meer gaat betalen voor uw speakers, maar dat hoeft niet erg te zijn, want we hebben sinds kort de Spikes geintroduceert waarmee u, alleen bij SoundAdvice.nl, extra korting kunt sparen door uw aankoop.

 
Mogen wij een cookie te plaatsen op uw computer om het shoppen op onze website een stuk makkelijker te maken ? Wees gerust, er worden geen persoonlijke gegevens opgeslagen.