Home » Synthesis » Soprano

Synthsis Soprano 

Rating: 3.6666666666667 sterren
9 stemmen

De Synthesis Soprano A-klasse buizen versterker is met de hand gemaakt met de beste materialen en geavanceerde technologie. De Soprano buizen versterker is een uitgekiende mix van onderzoek en ervaring. Ontworpen zonder compromis zorgt deze A-Klasse buizen versterker voor een rijk geluid en getrouwe muziekweergave.

De SOPRANO levert minimaal 12 watt per kanaal middels een paar EL84's in Ultra-Linear (UL) - push / pull-bediening.
De SOPRANO beschikt over een nieuw ontworpen aangepaste uitgangs-transformator, De 12 Watt per kanaal die de Soprano levert klinkt dan ook als veel meer.

Soprano Limited Edition

Tijdelijke uitgave:

De Synthesis Soprano is tijdelijk verkrijgbaar in een zeer gelimiteerde oplage van slechts 200 stuks. Deze Limited Edition is voorzien van diverse extra opties en de uitvoering is door de meester zelf gesigneerd. Een werkelijk unieke versie voor de echte liefhebber van buizen versterkers.

 

Voorzien van enkeel uniek eigenschappen zoals een mooie titanium kleur behuizing in solide aluminium, een uniek LE Serienummer , signeren dor de Meester zelf, Luigi Lorenzon en uiteraard een mooie Limited Edition vermelding bij het logo op de voorzijde. Een buizen versterker die je zal verbazen over zijn compacte formaat en prachtige geluid.

 

De uitlevering van de Soprano Limited Edition is in volgorde van binnenkomst van de orders. Wees er bijtijds bij, de oplage is beperkt !