• Persoonlijke Service
  • Gratis Advies
  • Geen verzendkosten
  • Snelle levering

Sound Blog

Dit is onze Sound Blog pagina, een lijst met ideeën, trucs , hints, tips, overpeinzingen en meer. Zaken waar je je voordeel mee kunt doen, het wel of niet mee eens kunt zijn, zaken waarop je kunt reageren en nog veel meer...

Heb jij een vraag of een idee voor een Sound Blog, stuur ons dan even een berichtje via ons contactformulier, wie weet pikken we jouw idee wel voor ons volgende Sound Blog

Bouw je eigen Surround Set met de Heco Ambient Series

Je herkent het waarschijnlijk wel. : Je wilt een mooie surround set bij jouw prachtige receiver maar je kamer is te klein, ongelijk ingedeeld of je hebt gehorige vloeren en kunt geen vloerstaande luidsprekers gebruiken.Dan is de Heco Ambient Series de oplossing voor jouw probleem. In deze blog gaan we je adviseren hoe jij, met Heco Ambient , een volledige Surround set kunt samenstellen en deze werkelijk overal kunt plaatsen !

Lees meer »

Integra : Werkt met Sonos

De integra AV receivers gaan met hun tijd mee en bieden, naast een ruime keuze uit aansluitmogelijkheden, streaming opties en verbindingen, ook als een van de weinige AV-Receivers de optie " Works With Sonos" 

Lees meer »

Luidsprekers in de tuin?

Steeds meer en meer krijgen wij het verzoek om bij onze klanten in de tuin te komen kijken. niet dat we zulke groene vingers hebben, nee zeker niet, maar voornamelijk om de tuinen en terrassen van muziek te voorzien.

Lees meer »

Hoe stel je een audio crossover in ?

Het instellen van een crossover geeft vele audiofielen en liefhebbers van goed geluid nog al eens grijze haren om de optimale stand van de crossover instellingen te vinden. Toch hoeft dat niet zo heel erg ingewikkeld te zijn en worden er, vaak door goedbedoelende video-tech-wizards, allerhande zaken bijgehaald die uiteindelijk niet echt van toepassing zijn, waardoor je op een gegeven moment niet meer weet wat je nou of niet moet doen.

Lees meer »