Home » Laatste nieuws » Sluiting Showroom

Sluiting Showroom

Gepubliceerd op 30 maart 2020 om 16:08

Per 1 April 2020 is onze showroom blijvend gesloten.

 

Dit is voornamelijk te wijten aan het feit dat de Klipsch Distributeur " HavoNed" de leveringen van Klipsch materialen aan ons heeft gestaakt. HavoNed wilde het liefste zaken doen per container tegelijk maar dat ging bij Sound Advice niet op.

We moesten maar blij zijn dat wij nog wat konden verkopen , aldus hun vertegenwoordiger.

 

Na een discussie waarbij wij Klipsch zelf op de hoogte stelden van de slechte support die HavoNed de dealers gaf en de vage eisen die men stelde daar, werd Sound Advice neergezet als de grote slechterik in dit verhaal en zorgden het miljoenenbedrijf Havoned ervoor dat ons nieuw opgezette bedrijfje, waar passie voor het product, vriendelijkheid naar de klanten en service voor die klanten, het licht uit moest doen. De duizenden euro's die wij geïnvesteerd hadden ten spijt.

Dit was voor Sound Advice de nekslag voor ons jonge bedrijfje en ondanks dat we het nog geprobeerd hebben met andere merken, lag ons hart bij Klipsch. Helaas door de kortzichtigheid van een persoon bij de distributeur kwam er voortijdig een einde aan onze showroom.

Nu per 1 April 2020, een jaar nadat we open gingen, moeten we de showroom sluiten.

Excuus aan de klanten

Aan onze klanten een excuus...want zoals dit verlopen is wilde we dit beslist niet, dit was niet onze opzet en de vele uren onbetaald werk die we erin hebben gestoken waren daar het bewijs van.

Wij danken u allen voor uw trouwe klandizie en wensen u veel geluk en plezier van uw Klipsch set die wij mochten leveren.

 

Peter Broerse

Sound Advice


« 

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.