Home » Laatste nieuws » Klipsch Dealerschap Beëindigd

Klipsch Dealerschap Beëindigd

Gepubliceerd op 17 september 2019 om 17:54

Jaren geleden maakte ik kennis met het merk Klipsch en trof daarin een merk wat in mijn beleving een warmte en passie voor muziek had die nauw aansloot bij mijn leven vol muziek. Al ben ik zelf niet muzikaal aangelegd, ik speel geen instrument, hou ik al vanaf kinds af aan van muziek in allerlei vormen en soorten.

 

De kennismaking met Klipsch luidsprekers was dan ook voor mij een openbaring die mij niet alleen toonde, maar vooral liet horen wat er mogelijk was met de juiste apparatuur en luidsprekers. Daaruit ontstond mettertijd de droom om ooit een bedrijf op te zetten wat zich zou gaan specialiseren in Klipsch.

 

In 2017/2018 vergeeft Klipsch het distributeurschap aan een nieuwe distributeur in Nederland. Als Klipsch dealer ga je dan automatisch mee in de aanmeldingen van afnemers bij de nieuwe distributeur. In de loop der jaren heb ik met diverse Klipsch distributeurs samen mogen werken. Alle voorgaande distributeurs waren stuk voor stuk bedrijven met eenzelfde liefde en passie voor het merk. 

 

De nieuwe distributeur maakt al gauw duidelijk dat ze een voorliefde hebben voor het zaken doen op grote voet. In de afgelopen maanden heb ik diverse malen gesprekken gehad met de vertegenwoordiger van de distributeur over hun handelswijze en dat dit haaks stond op wat ik en mijn klanten van Klipsch verwachtten. Dit vermocht niets en inmiddels is gebleken dat deze distributeur gaat voor groot, groter, grootst. 

 

Het is duidelijk geworden dat de distributeur en Sound Advice verschillen van mening in deze.

Op zich hoeft dat niet nadelig te zijn omdat zo juist nieuwe innovatieve ideeën te berde komen, maar de distributeur heeft daarin vroegtijdig een beslissing genomen en heeft eenzijdig de handelsbetrekkingen met Sound Advice beëindigd en Sound Advice verwijderd als Klipsch dealer van de Klipsch website. Hierdoor hebben wij ons genoodzaakt gezien om Klipsch uit onze webshop te verwijderen.

 

 

Ons specialisme is en blijft gebaseerd op onze ervaringen met geluid, geluidssystemen en luidsprekers waarin wij u zullen blijven ondersteunen en voorzien van de beste kwaliteit in zowel apparatuur, geluid als service. Dat daar behoefte aan is mag blijken uit onze reviews bij KiYoh die niet voor niets een gemiddelde van 9.9  vermelden !

Klanten die in de afgelopen maanden Klipsch luidsprekers bij ons gekocht hebben, hebben daar uiteraard garantie op en deze garantie zullen wij, ook nu wij geen dealer meer zijn, netjes honoreren mocht er ooit iets zijn met uw systeem of luidsprekers.

 

Wij zien u graag terug in onze showroom waar wij altijd voor u klaar staan, zelfs buiten openingstijden of in het weekend.

 

 

Peter Broerse 

Sound Advice

www.soundadvice.nl 


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.