Home » Laatste nieuws » Wijzigingen betaalmethodes

Wijzigingen betaalmethodes

Gepubliceerd op 7 juni 2019 om 14:31

Frauderende klanten nekken webshops

Toename Frauduleuze bestellingen

In de afgelopen periode hebben wij een toename gezien in het aantal frauduleuze bestellingen in onze webshop. Dit zijn bestellingen waarbij de klant opgeeft dat de bestelling per factuur of anderszins betaald zal worden. Frauduleuze personen maken daarbij dankbaar misbruik van bestaande en niets vermoedende bedrijven waarvan de bedrijfsnaam wordt misbruikt om een vals vertrouwen te geven aan de webshop waar de frauduleuze order geplaatst wordt. Wij doen ten alle tijden melding bij de Politie van frauduleuze handelingen.

 

 

Orders

Alle orders die wij binnen krijgen worden door ons met zorg behandeld en omgeven en daar waar wij iets meer voor de klant kunnen doen of betekenen, vervullen wij graag een adviserende en ondersteunende rol. Dit geldt voor alle opdrachten die wij krijgen . Zo wordt elke order dan ook geïnspecteerd voordat deze verwerkt wordt, om te zien of de klant de juiste materialen besteld heeft, of de gegevens kloppen en hoe de klant betaald heeft.

Als daar iets niet klopt, stoppen we het proces van de verwerking om eerst duidelijkheid te krijgen. Dit doen wij in het belang van onze klanten en ook onszelf. 

Betaalmethoden

Door de toename in frauduleuze orders, iets wat ons grote zorgen baart, hebben wij de betaalmethoden "Factuur". en "Per Bank" voorlopig uitgeschakeld. Alle orders kunnen met de aanwezige online betalingsmethoden voldaan worden, zoals iDeal, Sofort en Bancontact voor Nederland, Duitsland en Belgie.

Wilt u een andere betalingsmethode gebruiken, neem dan contact met ons op om dit te bespreken. Op zich blijft een bank overboeking mogelijk, echter zal er pas uitgeleverd worden nadat uw betaling is ontvangen, niet eerder.

 

Bedrijven welke op rekening willen kopen zullen ook eerst een aantal bestellingen moeten plaatsen alvorens wij op rekening kunnen leveren. Daarnaast is er ten alle tijden een schriftelijke opdracht tot levering nodig van het bedrijf op bedrijfs briefpapier, ondertekend door een verantwoordelijke.


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

ramon schepers
een jaar geleden

groot gelijk dat jullie dit doen. jammer dat er mensen misbruik van maken..