Home » Klipsch » Klipsch RF-7 III Vloerstaande speakers

Klipsch RF-7 III Vloerstaande Speakers

1 stem

De Klipsch RF Series staat al lang bekend bij vele audio liefhebbers als een van de beste vloerstaande speakers die er momentele op de markt verkrijgbaar zijn. De Klipsch RF-III zijn de derde versie in deze serie die wederom verbeterd zijn.

De RF7-III is voorzien van een geheel nieuw ontworpen Tractrix Hoorn voor de hoge frequenties, voorzien van een nieuw ontworpen Tractrix hoorn in zacht rubber wat de klank verbeterd en de schelheid verminderd. 

De woofers, die gebouwd zijn op basis van een licht aluminium frame, zijn ook vernieuwd. Mede door het nieuwe ontwerp van het woofer frame worden resonanties uitgebannen wat resulteert dit in een strakke en krachtige laag weergave.

Kom de vernieuwde RF7-III beluisteren in onze showroom te Dongen. 

Klipsch RF7 - III Vloerstaande speaker

De Klipsch RF7 - III is te bezichtigen en te beluisteren in de showroom van Sound Advice, momenteel een van de weinigen zo niet de enige die deze sublieme speakers in de showroom heeft staan.

Deze top serie van Klipsch combineert de beste materialen in de opbouw van de speakers alsook in de constructie van de vloerstaande speaker zelf.

Luisteren ? Natuurlijk, zelfs met uw eigen geliefde versterker ! Dat kan allemaal in onze showroom. Neem vrijblijvend contact op met ons om een luister afspraak te maken.

RF-7-III_Spec-Sheet-v02
PDF – 176.7 KB 24 downloads

Reacties

Blanpain Kevin
2 maanden geleden

Deze speakers zijn gewoon de TOP

Reactie plaatsen