Home » Klipsch » Klipsch Koptelefoons » Klipsch T5 In-Ear Bluetooth Pre-Order

Klipsch T5 In-Ear BT Pre-order

De Klipsch T5 In-Ear Bluetooth oordopjes beloven veel innovatie en kwaliteit in een zeer compacte set in-ear oordopjes. Ze worden door diverse review-sites en reviewers al geprezen vanwege de hoge kwaliteit audio, het draaggemak en de additionele opties die de T5 bieden ten opzichte van andere merken en modellen.

De Klipsch T5 kost 199 Euro incl BTW en verzendkosten binnen Nederland.

Voordelen

Voornamelijk worden genoemd de mogelijkheid om het volume direct op de oordoppen te kunnen regelen en het feit dat ze 8 uur aaneen kunnen spelen met tot 24 uur aan additionele lading in de metalen behuizing. Zo kun je met 1 volledig geladen set tot 24 uur muziek luisteren.

 

Klipsch T5 TRUE WIRELESS OORTELEFOONS

De nummer 1 set draadloze oortelefoons. De Klipsch T5 True Wireless-oortelefoons zijn de ultieme combinatie van comfort, design, efficiëntie en legendarische akoestische helderheid.

Kenmerken:

TRUE COMFORT: gepatenteerde ovale oordopjes voor ultiem comfort en een uitstekende afdichting voor geluidsisolatie

ECHTE PRESTATIES:
Legendarisch Klipsch-geluid - gedetailleerd en dynamisch

ECHTE ONAFHANKELIJKHEID:
Geen kabels, 4 microfoons, digitale assistent naar keuze, 8-uurs batterij, 24-uurs batterij met oplaadetui en Klipsch Connect-app ( in ontwikkeling ) 

TRUE U

 

 

Vooruitbestelling

Momenteel kun je alleen een vooruitbestelling plaatsen voor de Klipsch T5 TRUE Wireless BT Oordopjes. We verwachten deze uit te kunnen gaan leveren vanaf begin Oktober 2019.

 

Als je nu een bestelling plaatst, ontvang je als een van de eerste gebruikers in Nederland jouw bestelde Klipsch T5 TRUE Wireless BT Oordopjes thuis.

Als je besteld wordt de verkoop aan jou normaal verwerkt, de levering zal echter pas eind September/ begin Oktober plaatsvinden. Van de levering wordt je via mail op de hoogte gehouden.

Bestel nu en jij hebt ze als eerste in huis !

Levering

Wij verwachten vanaf begin Oktober deze prachtige oordoppen te kunnen gaan uitleveren. Dan zal namelijk ook de Companion App klaar zijn die je in staat stelt om additionele instellingen in de toonregeling in te stellen naar jouw eigen wensen.

Pre-Order

De T5 wordt vanaf 1 Oktober in Nederland verwacht, samen met de Klipsch T5 Companion App.