Klipsch In-Wall Subwoofers

 

Klipsch in-wall luidsprekers bieden de prestaties die nodig zijn voor elk project. Deze In-wall luidsprekers zijn eenvoudig te installeren met gepatenteerde systemen. Overschilderbare luidsprekerroosters zorgen ervoor dat je nauwelijks merkt dat je zelfs luidsprekers in je kamer hebt.

 

Klipsch op maat gemaakte in-wall luidsprekers dekken elke mogelijke installatiebehoefte, van de Custom Series op instapniveau tot de high-end THX Ultra2 Certified home cinema-luidsprekers. Dankzij de overschilderbare magnetische roosters kun je natuurlijk niet eens zeggen welke luidspreker dat geweldige Klipsch-geluid levert als de luidspreker eenmaal in de muur zit.

Elke lijn Klipsch In-wall luidsprekers is gebaseerd op een gelijkwaardig model van onze traditionele box speakers. Dit betekent dat je dezelfde Klipsch-hoorntweeter krijgt en dezelfde algehele prestaties als onze traditionele luidsprekers. Dit betekent ook dat u in-wall luidsprekers kunt combineren met traditionele Klipsch box speakers zonder prestatieverlies. Ze zijn allemaal ontworpen om samen geweldig te klinken.

Dankzij Klipsch-technologieën zoals Securefit en Skyhook worden Klipsch-luidsprekers eenvoudiger en sneller geïnstalleerd dan andere in-wall luidsprekers. Tijd is geld en Klipsch plafondluidsprekers zullen u beiden besparen.

 

 

Klipsch PRO-1000SW Inbouw subwoofer 10 Inch

 

De PRO-1000SW in-wall subwoofer levert kamervullende lage frequenties met een 10" Cerametallic™ Woofer, MDF Behuizing en griep, randvrij plat magnetisch rooster.

Deze subwoofer is passief en heeft een externe versterker nodig voor de aansturing, zoals bijvoorbeeld de Klipsch KDA-1000 DSP Versterker met voorgeprogrammeerde DSP instellingen voor deze subwoofers.

 

 

Kenmerken:

 • Nieuwbouw/retrofit
 • 10" Cerametaal™ Woofer
 • MDF-behuizing plat magnetisch rooster
 • Platte magnetische grille

 

Klipsch PRO-1200SW Inbouw subwoofer 12 Inch

 

Deze inbouw subwoofer is een klasse apart.

Deze inbouw subwoofer is ideaal als u een TV wand of projectie doek wilt gaan gebruiken. Door de slanke hoge kast van 9.5 cm diep valt de kast goed weg te werken tussen de latten van het lattenwerk waarop u de frontplaat voor uw TV of het projectiedoek voor spant. De maatvoering zorgt voor een nauw aansluitende subwoofer die prachtig weg te werken is.

Een 12" Cerametallic™ Woofer levert optimale lage frequenties die worden versterkt door zijn hoge MDF-behuizing, dit alles voor een optimale basrespons.

 

Kenmerken:

 • Ideaal voor nieuwbouw of renovatie
 • 12" Cerametallic™ Woofer
 • MDF-behuizing - 3,75" diepte
 • Vierkant magnetisch rooster - 15 "x15"

 

Klipsch KDA-1000 Klipsch (4 x 250W) DSP Versterker (per stuk)

 

Voor alle systemen die meer output vereisen, kan de Klipsch KDA-1000 DSP-versterker grotere systemen aansturen zowel voor in-huis toepassingen met 4-8 ohm luidsprekers als wel situaties waarin een 100 volt configuratie nodig is.

Door de combinatie van twee versterkers in een eenvoudige 19 inch rack behuizing, kunt u snel en efficient meerdere systemen aansturen, ongeacht de impedantie van de luidsprekers.

Deze 1000W, single-rack unit-oplossing is tevens volledig aanpasbaar via het webgebaseerde DSP-menu waarin al vele populaire klipsch luidsprekers en systemen staan voorgeprogrammeerd, om de installatie en configuratie nog eenvoudiger te maken.

 

Kenmerken:

 • 1000W Totaal Systeemvermogen (4 x 250W)
 • Hoogwaardig krachtplatform
 • Compatibiliteit : 4 - 8 Ohn & 100V 
 • Flexibele I/O 
 • State-of-the-art DSP-controle en -opstelling