Klipsch In-Wall luidsprekers

 

Klipsch in-wall luidsprekers bieden de prestaties die nodig zijn voor elk project. Deze In-wall luidsprekers zijn eenvoudig te installeren met gepatenteerde systemen. Overschilderbare luidsprekerroosters zorgen ervoor dat je nauwelijks merkt dat je zelfs luidsprekers in je kamer hebt.

Klipsch op maat gemaakte in-wall luidsprekers dekken elke mogelijke installatiebehoefte, van de Custom Series op instapniveau tot de high-end THX Ultra2 Certified home cinema-luidsprekers. Dankzij de overschilderbare magnetische roosters kun je natuurlijk niet eens zeggen welke luidspreker dat geweldige Klipsch-geluid levert als de luidspreker eenmaal in de muur zit.

Elke lijn Klipsch In-wall luidsprekers is gebaseerd op een gelijkwaardig model van onze traditionele box speakers. Dit betekent dat je dezelfde Klipsch-hoorntweeter krijgt en dezelfde algehele prestaties als onze traditionele luidsprekers. Dit betekent ook dat u in-wall luidsprekers kunt combineren met traditionele Klipsch box speakers zonder prestatieverlies. Ze zijn allemaal ontworpen om samen geweldig te klinken.

Dankzij Klipsch-technologieën zoals Securefit en Skyhook worden Klipsch-luidsprekers eenvoudiger en sneller geïnstalleerd dan andere in-wall luidsprekers. Tijd is geld en Klipsch plafondluidsprekers zullen u beiden besparen.

 

 

Custom Series

Designer Series

Pro Series

THX Cinema

In Wall Subs

Klipsch inbouw subwoofers