Klipsch Behind The Screen

 

Stap in de wereld van een meeslepende bioscoopervaring met de Klipsch Behind The Screen Series. Deze baanbrekende luidsprekers zijn speciaal ontworpen om het geluid achter het scherm tot leven te brengen, waardoor u wordt ondergedompeld in een geluidssfeer die elke film tot leven brengt. De Klipsch Behind The Screen Series is gebaseerd op de jarenlange ervaring van Klipsch in het ontwerpen, bouwen en plaatsen van hoge kwaliteit bioscoop geluidssystemen

 

Klipsch Behind The Screen Thuis Bioscoop systemen
Klipsch Behind The Screen Thuis Bioscoop systeem

Met de Klipsch Behind The Screen Series worden dialogen kristalhelder weergegeven, soundtracks worden weelderig en explosieve actiescènes komen tot leven alsof u er middenin zit. Deze luidsprekers zijn geoptimaliseerd om een naadloze integratie met uw bioscoopopstelling te bieden en leveren een indrukwekkende geluidsweergave met een ongeëvenaarde dynamiek.

 

Of u nu een gepassioneerde filmliefhebber bent die een thuisbioscoop wil creëren of een professionele omgeving wilt uitrusten met hoogwaardige audio, de Klipsch Behind The Screen Series is de ultieme keuze. Deze luidsprekers zijn gebouwd met hoogwaardige componenten en geavanceerde technologieën, wat resulteert in een ongekende geluidsprestatie die de normen voor bioscoopgeluid verlegt.

Met Klipsch Behind The Screen Series krijgt u niet alleen een superieure geluidsweergave, maar ook de betrouwbaarheid en duurzaamheid waar Klipsch om bekend staat. Deze luidsprekers zijn gebouwd om lang mee te gaan en bieden keer op keer een meeslepende luisterervaring die u blijft verbazen.

Laat Klipsch Behind The Screen Series u de ware kracht van bioscoopgeluid laten ervaren. Stap in een wereld van geluidskwaliteit en breng uw filmervaring naar een hoger niveau met Klipsch als uw ultieme geluidspartner.

Uit het zicht

 

Dezelfde materialen en technologie in onze lijn professionele bioscoop luidsprekers zijn te vinden in de Klipsch Real Custom Cinema-oplossing, waaronder Titanium Diaphragm Compressions Drivers met massieve spreekspoelen, 90° x 60° Tractrix® Horns en bioscoop Tractrix-poorten.

Vervaardigd in de VS

 

De Klipsch Real Custom Cinema is ontworpen en geassembleerd met trots in Hope, Arkansas, en beschikt over ProSystem Design Support, gedrukte specificaties en een certificaat van echtheid. Elke bestelling wordt dan ook geëtiketteerd en ondertekend door de vakman die de set gemaakt heeft voor u..

Klipsch RCC THX Series

Deze RCC Series van Klipsch maken de installatie van uw eigen thuisbioscoop zeer eenvoudig. Bij aanschaf ontvangt u alle tekeningen en maten die u nodig heeft om de luidsprekerset in te bouwen. Plaatsen is zeer eenvoudig en door de slimme aansluitingen aan de voorzijde van de luidsprekers kunt u snel en eenvoudig de bekabeling verzorgen. Daarna alleen nog een passend, geluid doorlatend doek voor de speakers spannen, en uw thuisbioscoop is klaar om te beleven.

 

Sound Advice kan u assisteren bij de aanschaf, plaatsing en aansluitingen voor uw thuisbioscoop. Een set zoals deze RCC Series heeft de juiste versterkers ook nodig om geheel tot zijn recht te komen, ook daarin kan Sound Advice u adviseren. Klipsch levert zelf diverse passende versterkers, daarnaast combineert u snel en eenvoudig ook de Integra AV Receivers vanwege hun Klipsch Optimized Mode..

Offerte
De Klipsch Behind the Screen Series is geen set wat u even met een winkelwagentje in onze shop besteld. De set wordt specifiek op klantorder vervaardigd en geleverd. Per order worden de diverse onderdelen gebouwd, getest en verscheept.

Er zit dan ook een langere levertijd op en bestellingen van deze series kunt u, na akkoord op de offerte, niet meer wijzigen of annuleren.  Laat u daarom door onze ervaren technici adviseren voordat u een set aanschaft, om er zeker van te zijn dat u de juiste versie, de juiste versterkers en de juiste aansluitingen kiest.

 


Klipsch RCC-102

Klipsch RCC-102 Behind The Screen Thuisbioscoop systeem

RCC-102

voor 250 tot 280 cm diameter projectie schermen

 

 • K-603-M 90° x 60° Tractrix® Hoorns
 • K-45-ST 15" Polyfiber Woofer met 3" spoelen
 • Aan de voorkant gemonteerde aluminium ingangspanelen met draadbeheerkanaal
 • K-49-EP 18" Polyfiber Woofers met 3" spoelen.
 • Bioscoop Tractrix Ports

 

Klipsch RCC 112

Klipsch RCC-112 Behind The Screen Thuisbioscoop systeem

RCC-112

Voor 285 tot 300 cm diameter projectie schermen

 

 • K-691 3" titanium membraancompressiedrivers met 3" spoelen
 • K-510-M 90° x 60° Tractrix® Hoorns
 • K-45-ST 15" Polyfiber Woofer Kegels met 3" spoelen
 • Aan de voorkant gemonteerde aluminium ingangspanelen met draadbeheerkanaal
 • K-49-EP 18" Polyfiber Woofers met 3" spoelen
 • Bioscoop Tractrix Ports

 

Klipsch RCC 122

Klipsch RCC-122 Behind The Screen Thuisbioscoop systeem

RCC-122

voor 300+ cm diameter projectieschermen

 

 • K-691 3" Titanium Membraan Compressie Drivers Met 4" spoelen
 • K-510-M 90° x 60° Tractrix® Hoorns
 • K-45-ST 15" Polyfiber Woofer Met 4" spoelen
 • Aan de voorkant gemonteerde aluminium ingangspanelen met draadbeheerkanalen
 • K-472-EP 18" Polyfiber Woofers Met 4" spoelen
 • Bioscoop Tractrix Ports
 • Verkrijgbaar in mono-amp voor "traditionele" interne crossover van één versterker of bi-amp voor externe crossover voor het scheiden van individuele laag- en hoogfrequente versterkers.
RCC 102 BTS Spec Sheet V 01
PDF – 2,5 MB 122 downloads
RCC 112 BTS Spec Sheet V 01
PDF – 2,4 MB 125 downloads
RCC 122 BTS Spec Sheet V 01
PDF – 2,3 MB 124 downloads

Klipsch Professional THX Series

Breidt uw thuisbioscoop uit met deze sublieme surround luidsprekers uit de Klipsch Professional lijn om nog meer beleving, effecten en het echte THX gecertificeerde geluid in uw eigen thuis bioscoop te beleven.