Home » Klipsch » Home Cinema » Klipsch Subwoofers

Klipsch Subwoofers

Klipsch subwoofers, de kracht van jouw surround installatie

Klipsch subwoofers leveren de kracht en de dynamiek die uw thuis- bioscoop maar ook al uw muziek naar een hoger niveau tilt.  Makkelijk te plaatsen, geen onderhoud nodig en een gegarandeerd succes. Met diepe volle bassen gekoppeld aan een verbazingwekkend vermogen zorgen deze subwoofers voor het compleet maken van elke geluidsset.

Klipsch Reference Base Subwoofers

Klipsch Reference Premiere Subwoofers

Klipsch SPL- Subwoofers

 

Een grote stap vooruit, dat zijn de subwoofers van de Reference Premiere Series.

Ze koppelen een hoge efficiëntie aan een even zo hoog vermogensniveau met een betaalbare prijsstelling

 

Woofers

De woofers in de Klipsch subwoofers zijn vervaardigd uit speciale Klipsch kera-metallische woofers, deze zijn uitzonderlijk licht van gewicht en hebben een hoge eigen stijfheid waardoor deze woofers met veel minder vermogen al tot grote prestaties komen.

 

Hoog Rendement Klasse D Versterker

De ingebouwde, zeer efficiënte, versterker is voorzien van een analoge voorversterker in het ontwerp, dat het oorspronkelijke signaalpad handhaaft voor een zuivere en natuurgetrouwe reproductie van de lage tonen. De klasse D-uitgangstrap garandeert maximale efficiëntie voor maximale uitvoer, detail en laagfrequent vermogen.

 

Front-Firing Poort Met Exclusive Interne Flare-Technologie

Klipsch subwoofers beschikken over gepatenteerde interne geometrie die poortruis minimaliseert voor schone onvervormde lage frequenties. Het front-firing ontwerp zorgt voor plaatsingsflexibiliteit.

 

Flexibele Bediening

Met Low Pass Crossover en variabele faseregeling kunt u de subwoofer afstemmen op uw Klipsch-luidsprekers en uw kamer, waardoor het ideale basniveau wordt bepaald. Lijnniveau / LFE RCA-ingangen zorgen voor compatibiliteit met ontvangers van een thuis-bioscoop-systeem.

 

Bedrade / Draadloze aansluitingen

Zowel bedrade als draadloze aansluitingen zijn mogelijk met deze Klipsch subwoofer. 

U kunt met de - apart verkrijgbare - Klipsch WA-2 Draadloze aansturing meerdere bronnen aansluiten op dezelfde subwoofer. Zo heeft u niet voor iedere geluidsbron een aparte subwoofer nodig.

Door de flexibiliteit in de aansluitingen kunt u zowel bedraad via de Line-In/LFE aansluiting uw subwoofer aansturen als middels de Klipsch WA-2 .

 

0,5 Watt Standby-Modus

De Klipsch subwoofers zijn in hun ontwerp zeer gebruiksvriendelijk maar ook qua stroomverbruik. IN Standby wordt slechts een 0,5 Watt stroom verbruikt voor de standby regeling. Dit lage verbruik komt door het innovatieve ontwerp van de versterker schakelingen.

Voldoet aan wereldwijde efficiëntienormen - verlaging van energiekosten voor de gebruiker.

 

Ultra-Duurzame Ebbenhouten Finish

De Klipsch Subwoofer uit de SPL series heeft een krasbestendige ebbenhouten afwerking en ziet eruit als echt hout. 

De kast zelf is gemaakt van MDF van hoge kwaliteit.

 

Gedetailleerd Ontwerp

Voorzien van schokabsorberende rubberen voetjes, stalen bevestigingspunten voor de grille en een geweven stoffen grille geven de SPL-subwoofers een premium uiterlijk.