Home » Klipsch » Home Cinema » Klipsch Dolby Atmos Luidsprekers

Klipsch Dolby Atmos Luidsprekers

Klipsch Dolby Atmos luidsprekers

Een nieuwe ontwikkeling  in geluidsweergave bij concerten en films is het Dolby Atmos luidspreker systeem, gebaseerd op Dolby Digital en Dolby Surround, wat een uitbreiding is naar luidspreker systemen bestaande uit 7 tot 9 luidsprekers met 1 of 2 subwoofers. Steeds meer filmproducenten nemen hun geluid op in dit veelzijdige formaat.

Als u Klipsch Dolby Atmos luidsprekers op de juiste wijze installeert wordt u werkelijk ondergedompeld in het filmgeluid want dat is wat Dolby Atmos doet, het toevoegen van nog meer geluidsreflecties waardoor u tijdens het kijken naar een film of een concert een nog intensere beleving krijgt. 

Dolby Atmos is echter meer dan alleen het toevoegen van extra luidsprekers, het gaat met name om de plaatsing en de aansturing.  Als deze niet optimaal is kan het zomaar zijn dat uw beleving teniet wordt gedaan en u niet het gewenste effect krijgt van uw aanschaf. Laat u door Sound Advice vrijblijvend adviseren over de beste luidsprekers en de optimale plaatsing hiervan.

Klipsch Reference Base Dolby Atmos Luidsprekers

Klipsch Reference Premiere Dolby Atmos Luidsprekers