Home » Klipsch » Home Cinema » Klipsch Center Luidsprekers

Klipsch Center Luidsprekers

Klipsch Center speakers

Klipsch Center luidsprekers zijn wellicht de meest belangrijke luidsprekers als het gaat om Surround beleving. Via de center kanaal luidspreker wordt alle gesproken tekst weergegeven, maar worden ook speciale effecten -die voor de kijker centraal weergegeven moeten worden- op de juiste intensiteit geplaatst. Een center luidspreker is daarom bij films, concerten maar ook reguliere TV uitzendingen van groot belang, zeker als u een surround systeem wilt wat naadloos aansluit bij uw wensen.

Klipsch Reference Base Center Luidsprekers

De Klipsch Reference Base Series is het instap model van Klipsch, betaalbare goede kwaliteit luidsprekers die u combineert met vloerstaande luidsprekers en surround luidsprekers uit deze serie tot een coherent geheel.

Klipsch Reference Premiere Center Luidsprekers

De Klipsch Reference Premiere Series is speciaal ontworpen met de film fanaat in gedachten, de werkelijk prachtige en gedistingeerde afwerking in combinatie met een zacht rubberen horn geeft een duidelijk en brilliant hoog weer warmer u alle essentieel effecten en objecten in de film kunt plaatsen op het gehoor. Combineer ze met vloerstaande luidsprekers en een subwoofer uit dezelfde serie voor de beste resultaten.

Klipsch RC Series Center Luidsprekers

De Klipsch RC Series is een speciale serie luidsprekers die ontworpen zijn voor de liefhebber van echte hoge kwaliteit audio. Met de audiofiele stereo liefhebber in gedachten heeft Klipsch deze center speaker ontworpen voor gebruik naast de vermaarde Klipsch RF-7 III luidsprekers om zo de basis te kunnen vormen voor een hybride systeem waarin zowel stereo als surround weergave mogelijk is. Voor surround kunnen de Reference Premiere Surround luidsprekers geselecteerd worden.