Home » Klipsch » Hifi Stereo » Klipsch RF-7 III

Klipsch RF-7 III Vloerstaande Luidsprekers

Klipsch RF-7 III voerstaande speakers

De Klipsch RF Series staat al lang bekend bij vele audio liefhebbers als een van de beste vloerstaande luidsprekers die er verkrijgbaar zijn. De Klipsch RF-7 III zijn de derde versie in deze serie die wederom verbeterd zijn.

De Klipsch RF-7 III luidsprekers zijn voorzien van een geheel nieuw ontworpen Tractrix hoorn in zacht rubber wat de klank verbeterd en de schelheid verminderd. De woofers, die gebouwd zijn op basis van een licht aluminium frame, zijn ook vernieuwd. Mede door het nieuwe ontwerp van het woofer frame worden resonanties uitgebannen wat resulteert dit in een strakke en krachtige laag weergave. De Klipsch RF-7 III is door vele audiofielen al aangewezen als de beste luidspreker voor stereo weergave.

 

Kom de vernieuwde Klipsch RF-7 III beluisteren in onze showroom te Dongen. 

Klipsch RF7 - III Vloerstaande luidspreker

De Klipsch RF7 - III is te bezichtigen en te beluisteren in de showroom van Sound Advice, momenteel een van de weinigen zo niet de enige die deze sublieme luidsprekers in de showroom heeft staan.

Deze top serie van Klipsch combineert de beste materialen in de opbouw van de luidspreker alsook in de constructie van de vloerstaande luidspreker zelf.

Luisteren ? Natuurlijk, zelfs met uw eigen geliefde versterker ! Dat kan allemaal in onze showroom. Neem vrijblijvend contact op met ons om een luister afspraak te maken.

RF-7-III_Spec-Sheet-v02
PDF – 176.7 KB 76 downloads

Reacties

Blanpain Kevin
6 maanden geleden

Deze speakers zijn gewoon de TOP

Reactie plaatsen