Home » Klipsch » Hifi Stereo » Klipsch Boekenplank Luidsprekers

Klipsch Boekenplank Luidsprekers

Rating: 0 sterren
0 stemmen
Klipsch boekenplank speakers

Klipsch Boekenplank luidsprekers zijn de oplossing als u geen ruimte heeft voor vloerstaande luidsprekers of u prefereert compactere luidsprekers. Qua performance doen ze niet onder voor hun grotere broers en ook de dynamiek is gelijkwaardig. Het enige verschil met Klipsch vloerstaande luidsprekers, is dat boekenplank luidsprekers een kleinere kast hebben waardoor ze iets minder bas weergeven. 

De combinatie met een subwoofer zorgt voor extra dynamiek en maakt het mogelijk om de dosering van de laagweergave nauwkeuriger te regelen. Wilt u een persoonlijk advies voor de juiste luidsprekers voor u en passend bij uw audio systeem, neem dan vrijblijvend contact op met Sound Advice.

Klipsch Reference Base Boekenplank Luidsprekers

De Klipsch Reference Base boekenplank luidsprekers zijn het instap model van Klipsch boekenplank luidsprekers. De luidsprekers zijn uitgerust met top kwaliteit woofers, tweeters en componenten in een modern ontwerp. 

Klipsch Reference Premiere Boekenplank Luidsprekers

Klipsch boekenplank luidsprekers zijn de 'kleinere broers' van  de vloerstaande luidsprekers en zijn volwaardige compactere versies daarvan. Door hun prachtige vormgeving passen ze in elk interieur en in elke kamer. 

Heritage Inspired Luidsprekers

De Klipsch Heritage Series zijn wereldwijd geliefd voor hun sprankelende klank die waarheidsgetrouwe weergave van uw muziek mogelijk maakt. De Klipsch Sixes zijn ontworpen met een knipoog naar de Heritage Series en combineren een 'vintage look' met moderne techniek zoals  een 100 Watt ingebouwde versterker, phono aansluiting, bluetooth en afstandsbediening. Deze monitor luidsprekers zijn ideaal als luidspreker in uw eigen thuis studio, maar ook op elke andere lokatie waar us snel en eenvoudig een werkelijk verbluffend geluid wilt.