Home » Klipsch » Hifi Stereo » Klipsch Bluetooth Luidsprekers » Klipsch The Three met Google Assistant

Klipsch The Three met Google Assistant

De Klipsch The Three luidspreker met Google Assistant is gebaseerd op de zeer geliefde Klipsch Three luidspreker, maar nu in een gemoderniseerde versie die naast de vertrouwde top kwaliteit geluid, ook extra bedieningsgemak biedt.

Een dikke 60 Watt ( 80 Watt max ) staat tot je beschikking waarbij de Klipsch Three met Google Assistant een vol en warm geluid geeft waar je langere tijd naar kunt luisteren zonder dat er vermoeidheid optreedt.

** De Klipsch Three met Google Assistant heeft geen externe ingangen voor Phono of aux, de Klipsch The Three Wifi versie heeft deze optie wel !

PROFESSIONEEL AFGESTEMD 

De nieuwe Klipsch Three met Google Assistant is een stereo systeem met twee (stereo) breedband speakers voor een volledig bereik en een 5.25" long-throw woofer, dubbel-versterkt voor een verbeterde audio-resolutie en professioneel afgesteld door Klipsch-technici om een eersteklas audio-ervaring te leveren. eveneens gebruik van de zelfde hoogwaardige afstellingen en kwaliteit gekoppeld aan het bedieningsgemak van stem controle.

 

SUPERIEURE BASS REFLEX

Naast de actieve 5.25 "long-throw woofer, beschikt Klipsch The Three ook over twee tegenover elkaar liggende 5.25" passieve radiatoren om een verbeterde basreflex te leveren.

Eenvoudig verbinden met diensten

De Klipsch The Three  bevat een ingebouwde WiFi en Bluetooth om verbindingen met het Internet voor communicatie met Google maar ook voor toegang tot diverse streaming diensten.

 

 Via elke smartphone of tablet met Google Assistant SetUp erop geniet je van superieur stereogeluid van een prachtig vervaardigd desktop stereo systeem.

Klaar voor multi-room gebruik

De Klipsch The Three tableop stereo-systeem maakt deel uit van het Klipsch Stream Wireless Multi-Room System, dat een allesomvattende oplossing is voor het verspreiden van uw muziek door uw hele huis. Luister naar je favoriete internetradiostations, streamingdiensten, persoonlijke digitale muziekbibliotheek en cd's, dvd's, enz.

The Three met Google Assistant Spec Sheet
PDF – 501.3 KB 35 downloads