Klipsch The Sixes

De Klipsch Heritage Inspired Series bestaat uit de Klipsch the One, Klipsch The Three en de Klipsch The Sixes.

Van de accu geladen Klipsch The One tot aan de 230 volt Klipsch The Three en Klipsch The Sixes bieden alle speakers de hoogste kwaliteit geluid.

NOG MEER BAS 

De Sixes zijn uit zichzelf al goed voorzien van een stevige bas, maar mocht je nog meer bas willen, dan kan dat. Sluit eenvoudig een van de Klipsch Subs aan op de Subwoofer uitgang achterop de Sexes en geniet van een diepe volle bas.

ONGELOOFLIJK VEELZIJDIG

Of u nu verbinding maakt met een platenspeler, televisie, computer of smartphone, de monitoren van Sixes bieden de oplossing. De Sixes zijn uitgerust met een geïntegreerde phono-voorversterker, Bluetooth® draadloze technologie, digitale optische, analoge RCA- en USB-ingangen, zodat u kunt genieten van superieur stereogeluid van een prachtig vervaardigd stereosysteem op tafelblad.

HOOG EFFICIENTE VERSTERKER


De Sixes bevatten individuele ultra-low noise versterkers die speciaal zijn ontworpen om de systeemprestaties te maximaliseren en de noodzaak voor externe versterking te elimineren. Dat betekent dat Klipsch-ingenieurs van wereldklasse volledige controle over het signaalpad hebben. We hebben de componenten uitgekozen en afgesteld als een absoluut perfecte combinatie, waardoor het systeem ongelooflijk vol en compleet klinkt.

VINTAGE SCHOONHEID

 

Met luxe materialen zoals echt houtfineer en gesponnen koperen schakelaars en knoppen combineert de Klipsch Heritage Wireless-reeks van aangedreven audiosystemen de akoestiek en het klassieke design van Paul W. Klipsch met de nieuwste technologieën die vandaag beschikbaar zijn.

The-Sixes-Spec-Sheet-v01
PDF – 204.1 KB 182 downloads