Klipsch Professioneel

Klipsch, het merk uit de USA, wat al meer dan 70 jaar toonaangevend is en leidend in de Home audio en Cinema Sound. Deze jarenlange expertise in cinematografisch geluid en de distributie ervan komt nu ook binnen het bereik van uw eigen huis. Vanaf de inbouw luidsprekers tot aan de Behind The Screen Series, de Klipsch THX Serie , de Klipsch On-Wall Series die zowel aan de muur als op uw TV meubel geplaatst kunnen worden en de Klipsch Commercial Series die met name ingezet worden bij zakelijke toepassingen als 100 Volt muziek distributie systemen waarbij Klipsch ook de nodige passende DSP geoptimaliseerde versterkers kan leveren.

Ten leste leveren wij u de Klipsch Outdoor Series die uw tuin maar ook uw terras voorzien van mooie klanken op een esthetische wijze, waarbij het ontwerp van de luidsprekers door hun vormgeving letterlijk op kan gaan in de omgeving.

 


Klipsch Behind-The-Screen

Thuis Bioscoop
Klipsch heeft een history in het verzorgen van geluid voor bioscopen, talloze bioscopen en theaters wereldwijd maken gebruik van de professionele luidsprekers van Klipsch. Vele andere merken hebben getracht de structuur en kwaliteit van Klipsch Pro luidspreker systemen te evenaren.

Klipsch brengt nu met de Behind-The-Screen Series, exclusief leverbaar door Sound Advice, de mogelijkheid om de originele Klipsch top kwaliteit in bioscoop luidspreker systemen in huis te halen en binnen uw bereik te brengen.

De BTS Series leveren een set van 3 luidsprekers en twee subwoofers die allemaal samen achter uw scherm van uw thuis bioscoop verdwijnen.

Meer weten ? Neem contact op !

 

Klipsch THX

Klipsch On-Wall

Klipsch Outdoor

Klipsch In-Wall