Integra DRX 8.4 AV Receiver

Integra AV logo

Integra realiseert de droom van de audiofiele smart home-liefhebber. Het scala aan functies en multi-zone audio-tools van de Integra AV Receivers biedt superieure geluids- en sonische prestaties voor de meest kritische luisteraar.

Door tevens de meest gebruikte apps en streamingdiensten geïntegreerd te hebben wordt uw Integra AV Receiver het basis station voor al uw home audio wensen. Bestuurd middels slimme apps voor zowel Apple als Android apparaten en volledig integreerbaar in nieuwe en bestaande domotica systemen van gerenommeerde merken.

Bereid je voor op de 8K Home Theater Revolutie

HDMI® met hoge specificaties ontgrendelt spannende functies voor gamers en filmliefhebbers in uw gezin, waaronder 8K-videodoorvoer, HDR10+ en gameplay met lage latentie. Geniet van DTS: X® en Dolby Atmos® 3D soundtracks met verfijnde Integra kracht en handige spraakgestuurde multi-room audio.

 


De Integra Av Receivers ondersteunen alle specificaties voor de HDMI 2.1-certificering van 2021. Zorg ervoor dat uw bron-, tv- en HDMI-kabels compatibel zijn om de meest robuuste thuisbioscoopervaring mogelijk te krijgen.

Integra Dolby Atmos

Dolby Atmos Hoogte Virtualisator

Bij het afspelen van elk Dolby®-formaat maakt het inschakelen van de Dolby Atmos Height Virtualizer een meer meeslepende luisterervaring mogelijk, waardoor een virtueel surround- en hoogte-effect ontstaat middels traditionele luidsprekerlay-outs zonder dat er extra surround- of hoogteluidsprekers nodig zijn.

Integra dts-x

DTS:X zorgt voor een meeslepende driedimensionale geluidsruimte via 5,1.2 kanalen. Door de Multi Zone Support in de Integra AV Receiver geniet u gelijktijdig van 5.1.2 Surround geluid in de hoofdzone met 7 discrete kanalen en gelijktijdig kunt u  naar een andere bron in stereo luisteren in Zone 2. Zo kunt u genieten van uw film. terwijl uw familieleden luisteren naar de radio in de tuin.

Perfect voor aangepaste installatie

Integra-producten zijn ontworpen en ontworpen om te voldoen aan de eisen van toonaangevende op maat gemaakte installateurs. CI Centric-functies zoals Web Setup, ingebouwde HDMI Diagnostics en compatibiliteit met Remote Monitoring-systemen zoals OVRC Pro en Domotz maken Integra AVR's de keuze van de moderne integrator. Optionele rack mount kits zorgen voor een strakke, afgewerkte look wanneer ze in rekken en kasten worden geïnstalleerd, terwijl een uniek helder wit achterpaneel verbindingen op moeilijk bereikbare plaatsen vergemakkelijkt.

TOPKLASSE

INTEGRA DRX 8.4 THX 8K AV Receiver

€ 3.999,00
TOPKLASSE

INTEGRA DRX 8.4 THX 8K AV Receiver

€ 3.999,00

INTEGRA DRX-3.4 THX 8K AV Receiver  ( Beperkt leverbaar

 • 11.2  Kanaals
 • 150 Watt / kanaal @ 8 Ohm
 • IMAX Enhanced
 • THX Gecertificeerd
 • Sonos, Chromecast, Airplay2, Spotify, Tidal
 • Klipsch Optimized Mode
 • Dirac Live Kamer Optimalisatie
 • Ethernet Setup via ingebouwde webserver
 • Werkt met Creston, Control4, Savant, e.a.
 • Formaat : 435 x 198 x 470 mm
 • Gewicht : 23 Kg
 • Kleur : Zwart

 

 

Integra Rack Mount Kit (per set)

 

De Integra Rack Mount Kit stelt u in staat om uw Integra AV Receiver in een 19 Inch rack te monteren.

Een nauwkeurig passende rackbevestiging die is ontworpen om ervoor te zorgen dat uw Integra AV-ontvanger zich in een uitstekende positie bevindt voor uw thuisbioscoopsysteem.