Integra DRX 2.4 AV Receiver

Ervaar een ongeëvenaarde geluidsweergave met de Integra DRX 2.4 AV Receiver. Deze geavanceerde receiver tilt je home entertainment naar nieuwe hoogten en dompelt je onder in een meeslepende audiobeleving. Met zijn krachtige versterking en hoogwaardige audiocomponenten levert de DRX 2.4 indrukwekkende geluidskwaliteit en een heldere, gedetailleerde reproductie van je favoriete muziek, films en games.

De DRX 2.4 is niet alleen een meester in geluidsweergave, maar ook een veelzijdig apparaat met uitgebreide connectiviteitsopties. Met ingebouwde Wi-Fi, Bluetooth en AirPlay 2 kun je draadloos muziek streamen vanaf je favoriete apparaten. Met meerdere HDMI-ingangen kun je eenvoudig je gameconsoles, Blu-ray spelers en andere media-apparaten aansluiten en genieten van een naadloze, hoogwaardige beeld- en geluidsweergave.

De intuïtieve gebruikersinterface en eenvoudige installatie maken de DRX 2.4 een plezier om te gebruiken. Met de handige mobiele app heb je volledige controle over je audio-instellingen en kun je moeiteloos schakelen tussen verschillende bronnen.

Kortom, de Integra DRX 2.4 AV Receiver biedt een uitzonderlijke audio-ervaring die je home entertainment naar een hoger niveau tilt. Ontdek de ware kracht van geluid en geniet van elke nuance met deze indrukwekkende receiver.

Bereid je voor op de 8K Home Theater Revolutie

HDMI® met hoge specificaties ontgrendelt spannende functies voor gamers en filmliefhebbers in uw gezin, waaronder 8K-videodoorvoer, HDR10+ en gameplay met lage latentie. Geniet van DTS: X® en Dolby Atmos® 3D soundtracks met verfijnde Integra kracht en handige spraakgestuurde multi-room audio.

 


De Integra Av Receivers ondersteunen alle specificaties voor de HDMI 2.1-certificering van 2021. Zorg ervoor dat uw bron-, tv- en HDMI-kabels compatibel zijn om de meest robuuste thuisbioscoopervaring mogelijk te krijgen.

Met ondersteuning voor de nieuwste audioformaten, waaronder Dolby Atmos en DTS:X, word je omringd door driedimensionaal geluid, waarbij de audio-objecten nauwkeurig in de ruimte worden geplaatst. Je kunt elke nuance en subtiliteit horen, van het zachtste gefluister tot het meeslepende geluid van een explosie.

Perfect voor aangepaste installatie

Integra-producten zijn ontworpen om te voldoen aan de eisen van toonaangevende op maat gemaakte installateurs. CI Centric-functies zoals Web Setup, ingebouwde HDMI Diagnostics en compatibiliteit met Remote Monitoring-systemen zoals OVRC Pro en Domotz maken Integra AVR's de keuze van de moderne integrator. Optionele rack mount kits zorgen voor een strakke, afgewerkte look wanneer ze in rekken en kasten worden geïnstalleerd, terwijl een uniek helder wit achterpaneel verbindingen op moeilijk bereikbare plaatsen vergemakkelijkt.

TOPKLASSE

INTEGRA DRX 2.4 AV 4K Receiver

€ 1.499,00
TOPKLASSE

INTEGRA DRX 2.4 AV 4K Receiver

€ 1.499,00

INTEGRA DRX-2.4 AV 4K Receiver

 

 • 7.2 Kanaals
 • 80 Watt / kanaal @ 8 Ohm
 • IMAX Enhanced
 • Sonos, Chromecast, Airplay2, Spotify, Tidal
 • Klipsch Optimized Mode
 • Live Kamer Optimalisatie
 • Ethernet Setup via ingebouwde webserver
 • Werkt met Creston, Control4, Savant, e.a.
 • Formaat : 435 x 174 x 377 mm
 • Gewicht : 9,6 Kg
 • Kleur : Zwart

 

Integra Rack Mount Kit (per set)

 

De Integra Rack Mount Kit stelt u in staat om uw Integra AV Receiver in een 19 Inch rack te monteren.

Een nauwkeurig passende rackbevestiging die is ontworpen om ervoor te zorgen dat uw Integra AV-ontvanger zich in een uitstekende positie bevindt voor uw thuisbioscoopsysteem.