HECO Boekenplank Luidsprekers

HECO is de merknaam voor een decennialange traditie in de Duitse luidsprekerbouw. Sinds de oprichting, meer dan zes decennia geleden, zet het bedrijf zich in voor compromisloos hoogwaardige muziekweergave in woonruimtes. Tot op de dag van vandaag bepalen legendarische luidspreker series het imago van het merk. Het feit dat HECO zichzelf in meer dan zestig jaar bedrijfsgeschiedenis keer op keer opnieuw heeft uitgevonden - inclusief ook enkele van de belangrijkste hifi-technologieën tot nu toe - getuigt van de kracht en de ononderbroken innovatiekracht van het merk.

Talloze onderscheidingen en testoverwinningen zijn altijd een uiting geweest van deze passie voor perfectie. Onder de paraplu van een sterke groep worden competenties zodanig gebundeld dat er uitstekende producten ontstaan. Deze luidsprekers en systemen worden in Nederland exclusief door Sound Advice aangeboden.

Sound advice kenmerkt zich door een persoonlijk benadering en service aan zowel particulieren als zakelijke opdrachtgevers. Laat u door ons bijstaand in de keuze van de juiste luidsprekers van HECO. 

Heco Boekenplank luidsprekers