HECO In Vita

Beproefde, state-of-the-art componenten
Natuurlijk heeft de In Vita een tweeter van de nieuwste generatie. De opvallende Fluktus-geometrie van het voorpaneel biedt plaats aan een koepel van 28 mm zijdecompound. Daarachter zit de krachtige aandrijving, die dankzij het krachtige dubbele magneetsysteem en de ferrovloeistofkoeling extreem belastbaar is.

De bas- en bas-midrange-drivers met hun lichte langvezelige membranen van Heco's al legendarische kraftpapier hebben een elegante, platte stofkap van hetzelfde materiaal. Een long-throw surround en een heavy-duty spreekspoel vormen de basis voor de lage vervorming waarvoor de In Vita-serie is ontwikkeld. De stabiele en aerodynamisch gevormde aluminium mand documenteert bij elke aanraking de kwaliteit van de gebruikte materialen en voorkomt turbulentie in de behuizing.

Het ontwerp: minimalistisch en elegant
De solide behuizing van resonantiearm MDF is uiterst stabiel. De voor- en bovenkant zijn elk in hoogglans gelakt. De zijdelen in bijpassende matte lak geven de In Vitas een exclusieve uitstraling en een tijdloze uitstraling.

De massieve bodemplaat neemt de hoogglansafwerking over en geeft de serie niet alleen het uiterlijk, maar ook bijzondere stabiliteit. De afneembare voorkap van akoestische stof is natuurlijk onzichtbaar bevestigd met magneten. De look blijft onberispelijk, zelfs wanneer de stof wordt verwijderd. Wat overblijft is de kleur volgens de gewenste kleur, want de In Vita is zowel in klassiek zwart als in elegant wit verkrijgbaar.