HECO Celan Revolution Subwoofer

De HECO Celan-serie inspireert nu muziekliefhebbers en thuisbioscoopfans over de hele wereld in drie generaties. Ons ontwerp- en ontwikkelingsteam wilde echter niet op zijn lauweren rusten, maar wilde ook een unieke en onafhankelijke sprekersfamilie creëren in de vierde generatie, die een waardige opvolger is van de legendarische Celan GT-serie - de Celan Revolution.


Celan Revolution 32 A Subwoofer

EEN GROTE NAAM


De nieuw ontwikkelde topluidsprekerserie van HECO luistert zowel naar de naam Celan als naar zijn voorgangers. De naamtoevoeging "Revolution" maakt echter al duidelijk dat de nieuwste generatie een fundamentele verdere ontwikkeling is van de vorige modellen. Het doel was om de Celan volledig opnieuw uit te vinden! Uiteindelijk komt dit ambitieuze doel tot uiting in de algehele akoestische prestaties en het nieuwe ontwerpconcept. De opvallende behuizing met zijn elegant schuine bovenkant en de dominante socketdrempels van de twee vloerstaande luidsprekers geeft deze nieuwe vlaggenschipserie echte individualiteit en de claim op een nieuwe mijlpaal in de geschiedenis van de HECO-luidspreker.


LUIDSPREKERONTWERP WEG VAN DE MAINSTREAM


De belangrijkste elementen op weg naar het nieuwe Celan Revolution-ontwerp zijn de schuine bovenkant met ingebed metalen logo en de afgeronde zijsteunen met een taps toelopende behuizing aan de achterkant. Een ander bepalend ontwerpelement van de vloerstaande luidsprekers zijn de stevige aluminium stopcontacten, die niet alleen visueel in het oog springen. Hun massieve spikes zijn in hoogte verstelbare, verwisselbare tips zorgen voor de akoestisch ideale koppeling op alle vloeren. De brede basis zorgt ook voor een bijzonder veilige standaard. Edele oppervlakken gemaakt van geselecteerd echt houtfineer of hoogwaardig lakwerk, evenals een onzichtbare bevestiging van de voorklep via geïntegreerde magneten maken het nieuwe Celan Revolution-ontwerp compleet.

Technische gegevens


 

  • OVERGANGSFREQUENTIE
    50 - 150 Hz instelbaar
  • FREQUENTIEBEREIK
    18-150 Hz
  • FORMAAT
    400 x 610 x 535 mm incl. standaard en terminal
HECO Celan Revolution
PDF – 1,7 MB 98 downloads