HECO Celan Revolution 4

De HECO Celan-serie inspireert nu muziekliefhebbers en thuisbioscoopfans over de hele wereld in drie generaties. Ons ontwerp- en ontwikkelingsteam wilde echter niet op zijn lauweren rusten, maar wilde ook een unieke en onafhankelijke sprekersfamilie creëren in de vierde generatie, die een waardige opvolger is van de legendarische Celan GT-serie - de Celan Revolution.

Celan Revolution 4 Center Luidspreker

EEN GROTE NAAM


De nieuw ontwikkelde topluidsprekerserie van HECO luistert zowel naar de naam Celan als naar zijn voorgangers. De naamtoevoeging "Revolution" maakt echter al duidelijk dat de nieuwste generatie een fundamentele verdere ontwikkeling is van de vorige modellen. Het doel was om de Celan volledig opnieuw uit te vinden! Uiteindelijk komt dit ambitieuze doel tot uiting in de algehele akoestische prestaties en het nieuwe ontwerpconcept. De opvallende behuizing met zijn elegant schuine bovenkant en de dominante socketdrempels van de twee vloerstaande luidsprekers geeft deze nieuwe vlaggenschipserie echte individualiteit en de claim op een nieuwe mijlpaal in de geschiedenis van de HECO-luidspreker.LUIDSPREKERONTWERP WEG VAN DE MAINSTREAM


De belangrijkste elementen op weg naar het nieuwe Celan Revolution-ontwerp zijn de schuine bovenkant met ingebed metalen logo en de afgeronde zijsteunen met een taps toelopende behuizing aan de achterkant. Een ander bepalend ontwerpelement van de vloerstaande luidsprekers zijn de stevige aluminium stopcontacten, die niet alleen visueel in het oog springen. Hun massieve spikes zijn in hoogte verstelbare, verwisselbare tips zorgen voor de akoestisch ideale koppeling op alle vloeren. De brede basis zorgt ook voor een bijzonder veilige standaard. Edele oppervlakken gemaakt van geselecteerd echt houtfineer of hoogwaardig lakwerk, evenals een onzichtbare bevestiging van de voorklep via geïntegreerde magneten maken het nieuwe Celan Revolution-ontwerp compleet.

Technische gegevens


 • PRINCIPE
  2-weg middenluidspreker, basreflex
 • EFFICIËNTIE
  90 dB
 • IMPEDANTIE
  4-8 Ohm
 • OVERGANGSFREQUENTIE
  2.800 Hz
 • LAADVERMOGEN (RMS/MAX)
  120/180 watt
 • FREQUENTIEBEREIK
  30-52.000 Hz
 • AANBEVOLEN VERSTERKERPRESTATIES
  30 - 180 watt
 • MATEN
  598 x 212 x 360 mm incl. voeten en terminal
HECO Celan Revolution
PDF – 1,7 MB 123 downloads