HECO Aurora

Rating: 4 sterren
1 stem

Aurora - naast de Romeinse godin en het noorder- en zuidpoollicht staat deze naam ook voor maximale akoestische prestaties. De huidige speaker familie van HECO wordt gekenmerkt door nieuw ontwikkelde componenten en innovatieve technologie en biedt veeleisende luisteraars uitstekende geluidskarakteristieken, zowel in stereomodus met hoogwaardige muziekweergave als in een volwaardige surround opstelling met weergave van filmgeluid.

 

Bewezen bas kwaliteit


Het materiaal dat voor de woofers van de hele serie wordt gebruikt, dat bij de vloerstaande luidsprekers wordt verdubbeld en in de subwoofer tot een royale afmeting van 30 cm wordt gebruikt, is gebaseerd op de beproefde HECO kraftpapierconussen, die speciaal zijn geoptimaliseerd voor reproductie met lage vervorming en zijn uitgerust met long-throw woofers en veerkrachtige spreekspoelen.

De woofers en mid-range drivers in hun stabiele en gecoate stalen manden zijn voorzien van sierringen die 8 of 6 keer vastgeschroefd zijn. Daarnaast heeft de behuizing een zeer stabiele constructie en is deze meermaals verstevigd. De vloerstaande luidsprekers worden geleverd met solide basisspanten en kunnen perfect worden afgesteld met behulp van de in hoogte verstelbare metalen kegelspikes.

HECO Aurora 900 AM - Dolby Atmos Vloerstaande luidspreker

HECO Aurora Powered Boekenplank Luidspreker Sets

HECO Aurora Vloerstaande Speakers ( per stuk )