HECO Ambient On-Wall 

Stel nu jouw ideale Heco Ambient Series samen, in stereo, of stereo samen met een subwoofer (aanrader) of zelfs een complete surround set. Je kunt het zo gek niet bedenken of combineren, het kan allemaal met de HECO Ambient Series.

De Heco Ambient Series combineert goed geluid met een prachtig ontwerp wat zich aanpast aan jouw kamer.

 

Speakers worden steeds meer geïntegreerd in onze woning, maar de meeste woningen zijn van baksteen of beton, wat het gebruik van inbouw speakers een uitdagende klus maakt.

HECO lost dit probleem op met de Ambient OnWall luidspreker systemen. Deze speakers van slechts 77 of 85 mm diep, zijn verkrijgbaar in verschillende maten en kleurvarianten en kunnen zowel als hifi-systeem als voor surround en thuisbioscoop toepassingen worden samengesteld.

Een actieve compacte subwoofer, die mooi onder de bank past, vormt een aanvulling op het systeem voor nog betere lage basprestaties.

Oneindig veel mogelijkheden!


Eenvoudige Surround Set


Het voordeel van de HECO Ambient line is dat u de speakers onderling kunt matchen zoals u wilt. Een Heco Ambient 44F als extra brede center en twee Heco Ambient 22F als front speakers voor als u een brede TV heeft en weinig ruimte meer aan de zijkanten van de TV.


Surround & Stereo

 

Heeft u wel de ruimte of speelt u naast films ook veel muziek af, dan is juist een set Heco Ambient 44F als front speakers met een compactere Heco Ambient 22F als center een mooie optie. Zo kunt u luisteren wat u wilt en hoe u wilt.


Volledige Dolby Atmos Surround Set

 

Wilt u een volledige Dolby Atmos Surround Set maken, zonder uw  hele woonkamer te moeten verbouwen ? Dan adiveren wij :

2 x Heco 44F als Front speakers
1 x Heco 44F als Center speakers
2 x Heco 22 F als Surround  ( zijkant ) speakers
2 x Heco 44F Als Surround Achter speakers
2 x Heco 11 F Als Front Atmos ( hoog aan de wand gemonteerd ) 

Daarbij adviseren wij u een set van 2 x de Heco Sub 88F Subwoofers. Door deze evenwijdig aan uw TV te plaatsen kunt u een gigantische bioscoop ervaring opbouwen zonder meer te hoeven doen dan wat gaatjes boren en wat kabeltjes trekken.

Snel, safe en simpel ! 

Kleuren

De HECO Ambient line is leverbaar in twee kleurstellingen: Zwart en Wit, zowel voor de wandmontage speakers alsook voor de subwoofers. 

 

Alle wandmontage HECO Ambient Line speakers zijn ook nog eens gratis voorzien van 3 verschillende frontjes in de kleuren grijs, gemêleerd-grijs en zwart. Zo kunt u naar hartelust variëren en de speakers geheel in lijn brengen met uw inrichting, of u kunt ze ook zonder frontjes gebruiken, geheel naar gelang u wenst ! 

 

 

Wandmontage luidsprekers

De HECO Ambient Line bestaat uit een 3 tal verschillende wandmontage luidsprekers en een mooie compacte subwoofer. Alle onderdelen uit deze serie zijn geschikt voor muur montage, inclusief de subwoofer. Alle benodigde ophangbeugels worden meegeleverd.

 

HECO Ambient On-Wall Speaker Model 11F

 

Dit is de kleinste uit de serie die met name geschikt is voor kleinere ruimten , als speaker in bijvoorbeeld de keuken, de hal, de garage, de schuur of op kantoor. Klein en compact maar toch zeer luxueus uitgevoerd. Dit compacte model zou zelfs dienst kunnen doen als Atmos Surround speaker door deze hoog aan de wand voor of achter u te monteren.

 

Technische specificaties
Type 2-weg speaker op de muur
Efficientie 87 dB
Impedantie 4 - 8 Ohm
Crossover 2.800 Hz
Vermogen (RMS/MAX) 50 / 90 watt
Frequentiebereik 62 - 42.500 Hz
Versterker vermogen 20 - 80 watt
Maten 180 x 300 x 77 mm

HECO Ambient On-Wall Speaker Model 22F

 

Dit is de middelste van de 3 uit deze serie. Dit model is bij uitstek geschikt om als stereo speaker te fungeren of in een combinatie met een derde die als center werkt, ook prima toepasbaar voor Home Cinema gebruik.

Combineer de HECO Ambient 22F voor muziek of filmtoepassingen met de HECO Ambient 88F Subwoofer om een voller en meer compleet geluid te krijgen.

Technische specificaties
Type 2-weg basreflex
Efficientie 88 dB
Impedantie 4 - 8 Ohm
Crossover 2500 Hz
Vermogen (RMS/MAX) 70/120 watt
Frequentiebereik 50 - 42.500 Hz
Versterker vermogen 20 - 120 watt
Maten 225 x 455 x 85 mm (alleen behuizing) 225 x 455 x 102 mm (incl. Spanningsframe en muurbeugel)

HECO Ambient On-Wall Luidspreker Model 44F

 

Dit is de grootste en meest veelzijdige uit de Ambient Line. De Heco Ambient 44F kan namelijk zowel als stereo luidspreker maar ook als center luidspreker dienen.

Het voordeel van de HECO Ambient line is dat u de luidsprekers onderling kunt matchen zoals u wilt. Een 44F als extra brede center en twee 22F als front luidsprekers of juist een set 44F als front luidsprekers met een compactere 22 F als center.

Combineer die met een setje 11F als surround luidsprekers en een 88F als subwoofer, of twee en u bent klaar voor een dynamische thuisbioscoop zonder dat u uw halve woonkamer hoeft te verbouwen.

Technische specificaties
Type 2-weg basreflex
Efficientie 90 dB
Impedantie 4 - 8 Ohm
Crossover 2500 Hz
Vermogen (RMS/MAX) 80/140 watt
Frequentiebereik 45 - 42.500 Hz
Versterker vermogen 20 - 140 watt
Maten 225 x 780 x 85 mm

HECO Ambient On-Wall Subwoofer Model 88F

 

Ter completering van de elegante wandspeakers levert de actieve subwoofer Ambient 88F vanaf 24 Hz , door zijn ingebouwde sterke klasse D eindversterker, een vermogen van 125 Watt RMX tot 250 Watt piek.

Met een woofer die werkt met een 200 mm ultracompact chassis van slechts 16 cm diep, levert deze compacte subwoofer heel veel laag voor zijn formaat.

Door zijn compacte opbouw en aansluitingen aan de onderzijde past hij bijna overal naast of zelfs onder een bankstel of zelfs achter het gordijn. Met de meegeleverde ophangbeugels kunt u de subwoofer zelfs aan de wand of het plafond ophangen, als de ruimte dit vereist. Kortom, compact en zeer veelzijdig inzetbaar.

Een leuke bijkomstigheid. Door zijn compacte formaat en het feit dat hij hierdoor onder veel stoelen of banken past, geeft hij niet alleen een die bas maar voel je die bas ook doordreunen, wat het gevoel van beleven nog realistischer maakt.

 

Volume- en overgangsfrequentie zijn traploos instelbaar via de bediening aan de onderkant. De 88F is verkrijgbaar in zwart of wit, zodat je hem niet per se hoeft te verbergen. De woofer zelf straalt naar beneden, de basreflex opent zich naar voren of zijkant, afhankelijk van de installatie.

Technische specificaties
Type Subwoofer met basreflex
Crossover 50 – 150 Hz, regelbaar
Vermogen (RMS/MAX) 125 - 250 watt
Frequentiebereik 24 - 125 Hz
Versterker Ingebouwd
Maten 380 x 160 x 500 mm