HECO Bella Donna


Stap binnen in de wereld van ongeëvenaarde geluidsweergave en adembenemende schoonheid met de Heco Belladonna luidsprekers.

Deze meesterwerken van akoestische perfectie brengen muziek tot leven op een manier die uw zintuigen zal betoveren en uw hart zal veroveren.

Met de Heco Belladonna luidsprekers ervaart u een geluidsweergave die dichter bij de realiteit komt dan ooit tevoren. Dankzij het gebruik van hoogwaardige materialen en geavanceerde technologieën, zoals de Heco long-throw woofers en de geavanceerde AMT-tweeters, wordt elk muzikaal detail met ongeëvenaarde precisie gereproduceerd. U wordt ondergedompeld in een geluidssfeer waarin elk instrument tot leven komt en elke stem volledig tot zijn recht komt.

Deze luidsprekers zijn ontworpen voor de meest veeleisende audioliefhebbers. Of u nu geniet van klassieke muziek, jazz, rock of elektronische beats, de Heco Belladonna luidsprekers brengen elke noot tot leven met een ongekende helderheid en dynamiek. De geluidsstaging is nauwkeurig en meeslepend, waardoor u zich middenin de muziek bevindt en elk detail kunt ervaren alsof u zich in de opnamestudio bevindt.

Heco staat bekend om zijn compromisloze kwaliteit en duurzaamheid, en de Belladonna luidsprekers vormen hierop geen uitzondering. Elk onderdeel is met zorg geselecteerd en getest om een probleemloze prestatie te garanderen. Met de Heco Belladonna luidsprekers investeert u in een audiofiele ervaring die jarenlang meegaat en blijft verrassen.

Laat de Heco Belladonna luidsprekers uw muziek tot leven brengen en uw luisterervaring naar nieuwe hoogten tillen. Ervaar de perfecte harmonie van perfectie en verfijning, en geniet van een geluidservaring die uw verwachtingen overtreft. Heco Belladonna luidsprekers: de ultieme keuze voor de echte muziekliefhebber die alleen het allerbeste wil.

 

 

De esthetiek van de Heco Belladonna luidsprekers is net zo verfijnd als hun geluidsprestaties. Met hun elegante behuizing voegen deze luidsprekers een vleugje luxe toe aan uw interieur. Of ze nu als opvallende eyecatchers dienen of naadloos opgaan in uw bestaande inrichting, de Heco Belladonna luidsprekers stralen klasse en verfijning uit.

Aansluitingen

 

Op de achterzijde van de HECO BellaDonna treft u en selectie aan aansluit mogelijkheden. 

Bi-Wiring : Middels dubbel uitgevoerde bekabeling kunt u de luidspreker aansluiten op een versterker.

Bi-Amping: Middels dubbele versterkers en dubbele bekabeling kunt u de lage  en hoge tonen apart aansturen.

Voetjes

Om de meest trillingsvrije luidspreker te maken zijn, naast een rigide behuizing en speciaal ontworpen ophanging, ook de juiste voetjes nodig.

De HECO BellaDonna heeft een set voetjes meegeleverd die een afgeronde punt hebben waardoor ze niet door uw vloerbedekking heen prikken terwijl ze wel een minimale koppeling met uw vloer verzorgen. Door het schroefdraad zijn de voetjes handmatig volledig af te stelen zodat, z zelfs op een scheve vloer, u de luidsprekers mooi recht kunt zetten.

Technische gegevens

Technische gegevens


 • PRINCIPE
  2-weg luidspreker, basreflex
 • EFFICIËNTIE
  91 dB
 • IMPEDANTIE
  4-8 Ohm
 • OVERGANGSFREQUENTIE
  2.600 Hz
 • LAADVERMOGEN (RMS/MAX)
  150 / 250 watt
 • FREQUENTIEBEREIK
  28-52000 Hz
 • AANBEVOLEN VERSTERKERPRESTATIES
  30 - 250 watt
 • MATEN
  Luidspreker: 276 x 450 x 462 mm Standaard: 310 x 640 x 475 mm
HECO Bella Donna
PDF – 2,0 MB 108 downloads