Home » Contact » Service

SoundAdvice.nl Service

Uw mooie nieuwe luidsprekers speakers zijn ontworpen om lang mee te gaan, een echte investering voor de lange termijn. Hoe voorzichtig u ook bent met uw geliefde luidsprekers, het is altijd mogelijk dat er toch iets mee gebeurd. Een verkeerde aansluiting kan al voor problemen zorgen in de kwaliteit van het geluid, het kan zelfs uw luidsprekers of onderdelen daarvan laten doorbranden of kapot laten gaan.

 

Uw luidsprekers kunt u dan ook het beste laten herstellen door technici die uw luidsprekers kennen en weten wat er vervangen moet worden. Daarbij maken wij alleen gebruik van originele onderdelen.

Service vormen

In het onderstaande schema kunt u zien wat onze service mogelijkheden zijn en wat daarvan de vaste kosten zijn. Naast deze vaste kosten kunnen er ook additionele kosten voor materialen in rekening worden gebracht. Vraag bij voorkeur een prognose van de te verwachten herstelkosten als u niet voor verassingen wilt komen te staan.

 

Op alle reparaties verstrekken wij 6 maanden garantie op de verrichte werkzaamheden en/of vervangen onderdelen.

Service Prijs
Onderzoekkosten TD te Dongen ( testen, rapportage ) € 35,00
Voorrijden € 35,00
Reparatie aan huis ( exclusief materiaalkosten ) € 35,00

* Onderzoekkosten TD Rijen betekend dat u uw apparaat/ speaker(s) bij ons dient af te leveren en zelf dient op te halen.

* * Reparatie aan huis omvat de kosten voor voorrijden + het reparatietarief aan huis + kosten voor de benodigde materialen.

Alle reparaties dienen terplekke met PIN voldaan te worden.

 

Alle prijzen zijn inclusief 21% BTW

Service aanvragen

Middels het onderstaand formulier kunt u een service verzoek bij ons melden. Aan de hand van de door u verstrekte gegevens gaan wij aan de slag om het gevraagde onderdeel te bestellen of uw apparaat te repareren.  Hoe meer informatie u kunt verstrekken, des te beter kunnen wij u van dienst zijn.