Home » Contact » Leveringstijden

Leveringstijden

 

Als u een bestelling plaatst wilt u deze uiteraard zo snel mogelijk in huis hebben. Hiervoor doen wij ons uiterste best om dit te realiseren. De standaard levertermijn is 3 werkdagen. Door zaken buiten onze invloed kan een levertermijn langer worden dan verwacht. In dat geval wordt u altijd door ons hierover geïnformeerd.


Om u een indicatie te geven van wanneer u uw bestelling mag verwachten  hieronder een lijstje. Dit is slechts een indicatie, via ons order systeem wordt u steeds op de hoogte gehouden van de status van uw order. 

Niet voorradig
Het kan voorkomen dat uw artikel niet op voorraad is. Wij zijn afhankelijk van de toelevering door Yamaha Europe . Hierdoor kunnen soms wat langere wachttijden ontstaan. Hoewel wij dit trachten te minimaliseren is dit niet te voorkomen.

Speciale bestellingen
Indien u speciale modellen besteld, dan dient u rekening te houden met een mogelijk langere levertijd.

Verzenden
Uw order wordt door ons via DHLparcel verzonden. Op de dag van verzending ontvangt u een melding via het order systeem waarin u ook een link aantreft naar een track & trace mogelijkheid om uw zending te monitoren. Zo weet u altijd waar uw zending zich bevind en kunt u een idee krijgen hoe laat de zending afgeleverd wordt.

Bijzondere situaties
We  staan voor u klaar als zich een bijzondere situatie voordoet. U wilt bijvoorbeeld een order plaatsen die op of voor een bepaalde datum binnen moet zijn ? Neem dan voorafgaand aan de bestelling even telefonisch contact op met ons over de beschikbaarheid en de levertijd, dan komt u niet voor ongewenste verassingen te staan en kunt u, voordat u uw order plaatst, beslissen of u deze bij ons wilt plaatsen.