Home » Contact » Betalingsmogelijkheden

Betalingsmogelijkheden

0 stemmen

Onze webshop werkt nauw samen met diverse aanbieders van betalingsmogelijkheden.

Hieronder treft u per aanbieder de diensten die zij aanbieden en de wijze waarop wij deze betalingen verwerken.

iDeal

Ideal is een systeem van de Nederlandse banken waarmee u snel en eenvoudig, via een beveiligde website van uw eigen bank, een betaling verricht. Door deze optie te kiezen wordt uw betaling direct verwerkt.

Bancontact

Bancontact is de Belgische versie van iDeal, ook hier betaald u direct via uw eigen bank op een geheel betrouwbare en veilige wijze.

 

PayPal

PayPal is een online betalingsdienst van PayPal Inc. Deze online provider biedt u de mogelijkheid om via hun services een betaling te verrichten. U heeft daarbij keuze uit een betaling te verrichten vanaf uw PayPal rekening - zolang hier saldo op staat - of deze rekening te koppelen aan een creditcard of bankrekening. Voor meer informatie over de mogelijkheden hiervan zie www.paypal.com 

 

Bij geschillen via Paypal of chargebacks kunnen additionele kosten in rekening gebracht worden ten laste van uw rekening.

Klarna

Klarna is een dienst van het Zweedse Klarna waarbij u een Acocunt opent bij hun bank. Via deze externe online bank wordt uw aankoop door hen direct aan ons volledig voldaan. U betaald vervolgens, op de wijze welke u overeengekomen bent met Klarna, de vordering van Klarna.

Nadat uw betaling via Klarna is verwerkt door onze systemen wordt uw bestelling afgeleverd. Voor nadere informatie over Klarna en diens voorwaarden wend u zich tot www.klarna.com 

 

Op rekening

Wilt u op rekening inkopen bij ons, zowel als particulier als voor u als bedrijf bieden wij deze mogelijkheid.

 

Particulieren

Als particulier verwijzen wij u graag naar de diensten van Klarna hiervoor, zij zijn gespecialiseerd in deze dienstverlening.

Wilt u hier geen gebruik van maken, neem dan contact op, u kunt namelijk ook middels een directe bankoverboeking bij ons bestellen.

 

Bedrijven

Wilt u als bedrijf bij ons op rekening kopen, neem dan contact op via ons contact formulier.

vermeld hierbij de reden voor uw wens om op rekening te kopen. Wij nemen dan contact met u op om de mogelijkheden te bespreken .