Home » Contact » Betalingsmogelijkheden

Betalingsmogelijkheden

Rating: 0 sterren
0 stemmen

Onze webshop werkt nauw samen met diverse aanbieders van betalingsmogelijkheden.

Hieronder treft u per aanbieder de diensten die zij aanbieden en de wijze waarop wij deze betalingen verwerken.

iDeal

Ideal is een systeem van de Nederlandse banken waarmee u snel en eenvoudig, via een beveiligde website van uw eigen bank, een betaling verricht. Door deze optie te kiezen wordt uw betaling direct verwerkt. iDeal werkt voor alle bekende Nederlander banken.

 

Dit is de door ons geprefereerde betaalwijze.

Bancontact

Bancontact is de Belgische versie van iDeal, ook hier betaald u direct via uw eigen bank op een geheel betrouwbare en veilige wijze.

 

PIN Betaling

Wilt u uw bestelling betalen met PIN bij afhalen, kies dan " Betalen bij afhalen" in de webshop.
Ook een offerte kunt u met PIN betalen. Voor alle online orders via onze webshop of per offerte, die met PIN betaald worden bij afhalen, ontvangt u na inzending van uw order of bevestiging van de offerte, een link om een aanbetaling te verrichten van 25% van uw order. Het restant kunt u dan bij afhalen afrekenen met PIN betaling.

 

Bankbetaling

Wilt u graag via uw eigen bank uw order betalen, dan kan dat. De eenvoudigste wijze is om een offerte bij ons op te vragen voor uw order. U ontvangt dan alle informatie om uw betaling te verwerken. Wij assisteren u graag daarbij als u daar behoefte aan heeft.

Neem hiervoor contact met ons op via +316 - 553 552 00. Uw order wordt dan , na ontvangst van uw betaling op onze bankrekening, verder verwerkt. Hierdoor is uw levertermijn langer.