Home » Contact » Beste Prijs Garantie

Sound Advice Beste Prijs Garantie

Als u al lang op zoek bent naar de beste Klipsch deal die u kunt vinden, dan willen wij graag dat u deze bij ons besteld waar u het voordeel geniet van vakmanschap en kennis van uw Klipsch speakers en de beste installatie, plaatsings- en aansluit-mogelijkheden.

Het is ons bekend dat er diverse aanbieders op de markt actief zijn die u de mooiste prijzen voor houden. Wilt u toch liever bij een erkende Klipsch dealer uw order plaatsen, dan kunt u met dit formulier uw beste prijs opvragen bij ons.

 

Hoe werkt dit ?
Onderstaand treft u een formulier aan wat u dient in te vullen.

Hierop vermeld u uw naam en adres gegevens zodat wij u een aangepaste offerte kunnen toezenden. Vergeet niet uw e-mail adres correct in te vullen, anders kunnen wij u geen offerte toezenden.

 

Offerte uploaden

Bij Offerte uploaden dient u de offerte / mail van de andere verkoper te uploaden.

Het bestand kan een foto van de mail zijn of een pdf bestand van de ontvangen offerte.

Nadat wij uw formulier ontvangen hebben, krijgt u binnen enkele uren een maatwerk offerte van ons waarin wij u dezelfde speakers aanbieden voor ten minste dezelfde prijs of een nog betere deal voorleggen*.

 

Uitsluiting

Artikelen op uw offerte die wij niet regulier aanbieden, die kenbaar zijn als tweedehands artikelen,  zogeheten "Second Life Deals"  en soortgelijke aanbiedingen zijn uitgesloten van onze Beste Prijs Garantie. De prijs die wij u aanbieden is ten alle tijden gebaseerd op nieuwe artikelen die nog niet eerder uit de verpakking zijn geweest en welke binnen de landsgrenzen van Nederland worden aangeboden.

 

Op een Beste Prijs Garantie Offerte zijn onze Algemene Voorwaarden van toepassing.

Het opvragen van onze Beste Prijs Garantie verplicht u niet om deze artikelen af te nemen.

 

Beste Prijs Garantie Formulier