Certificeringen

Sound Advice heeft muziek in zijn DNA zitten, van jongs af aan heeft Peter Broerse, eigenaar en hoofd Technicus van Sound Advice, zich al bezig gehouden met allerlei vormen van muziek en weergave apparatuur.

In de loop der jaren heeft dit zich uitgebreid en vertaald naar diverse vaktechnische certificeringen die wij mochten behalen.

Onderstaand treft u een overzicht aan van de certificeringen welke wij behaald hebben, naast diverse certificeringen voor werken met computers, waaronder MCSA, MCSE en MacOS Certificeringen.

 

VCA VOL

Sound Advice hecht veel waarde aan kwaliteit. Binnen de AV techniek , zeker de laatste jaren, is het essentieel om niet alleen kennis te hebben en veilig te werken , maar men moet dit ook aan kunnen tonen. Een van de meest gevraagde certificeringen is de VCA VOL Certificering waar wij sinds November 2023 over beschikken.

Audinate Dante Certified

Audinate heeft enkele jaren geleden het DANTE systeem ontwikkeld en dat heeft een hoge vlucht genomen. Met name in de professionele audio toepassingen wordt Dante veel gebruikt. Dante stelt de engineer in staat om vanaf een centraal punt vele routeringen aan te brengen in bestaande en nieuwe audiosignalen.  Sinds enige tijd is dit systeem uitgebreid met Video signalen, gebaseerd op dezelfde methodiek. Sound Advice heeft voor onze toepassingen het video deel nog niet nodig en is daarom nog Level 1 Gecertificeerd.

SAE School of Audio Engineering Certified Sound Studio Engineer

Sound Advice is van mening dan wanneer je jezelf neerzet als audiovisueel engineer je daarvoor ook de nodige kennis en ervaring in huis moet hebben. Sinds 2003 heeft Sound Advice een certificering van het prestigieuze SAE.EDU School of Audio Engineering als Certified Sound Studio Technician.

 

Deze certificering stelt ons ins staat om zowel met professionele PA systemen te werken alsook installaties te kunnen doen waar u echt wat aan heeft, variërend van eenvoudige meerzone systemen tot aan volledige surround sound systemen voor bioscopen en andere entertainment systemen en locaties. 

TUV SUD Certificering Laser Safety Officer

De Duitste TUV SUD neemt certificeringen af in het veld van de Laser Entertainment. In 2008 is door Dr. Uhlig een examen afgenomen voor " Laserschutsbeauftragter " hetgeen te vertalen is naar " Laser Veiligheids Verantwoordelijke " of in het Engels een " Laser safety Officer ".

 

Voor de AV sector zijn met name de DIN VDE 56912 alsmede het deel van de Elektrische Beveiligingen van belang.