Integra : Werkt met Sonos

Gepubliceerd op 29 juni 2023 om 12:51

Integra combineert naadloos met SONOS Apparatuur

De integra AV receivers gaan met hun tijd mee en bieden, naast een ruime keuze uit aansluitmogelijkheden, streaming opties en verbindingen, ook als een van de weinige AV-Receivers de optie " Works With Sonos" 

SONOS Systemen

SONOS is ooit gestart als een fabrikant van netwerk systemen waar ze , op een gegeven moment, luidsprekers aan huhn bestaande netwerk apparatuur gingen toevoegen. Dat bleek een winnend ontwerp te zijn want sindsdien zijn er miljoenen apparaten van SONOS verkocht, variërend van kleine compacte draadloos aangestuurde luidsprekertjes, tot aan ruim uitgevoerde soundbars met alle opties erop.

 

SONOS werkt nauw samen met o.a. Google om bijvoorbeeld ook " Hey Google" aansturing te kunnen bieden. Op de SONOS website kun je alles lezen over de diverse systemen die ze hebben en hoe dit allemaal naadloos met elkaar combineert.

Works With SONOS

Hoe werkt het systeem dan met Integra samen ?

In de Integra AV-receivers vind je in de set-up van de receiver de optie " Works with SONOS" .

Door deze optie te kiezen wordt je middels een slimme wizard door een aantal schermen gevoerd waar je wat instellingen moet doen m.b.t. jouw SONOS Systemen. Zodra je die hebt doorlopen zal SONOS jouw Integra AV-Receiver kunnen bedienen.

Wat kan SONOS dan ?
SONOS kan de Integra AV-receiver :

  • Inschakelen
  • Uitschakelen
  • Bron aanpassen
  • Luidspreker zone selecteren of aanpassen
  • Volume regelen
  • Weergave, starten, stoppen, pauzeren

 

 

SONOS App op telefoon 

Door SONOS te koppelen met Google kun je bijvoorbeeld met " Hey Google...play ...". een opdracht geven om muziek af te spelen en zelfs bepalen in welke kamer je dat doet. De SONOS installatie zal dan, samen met Google, de opdracht uitvoeren en jouw Integra AV-Receiver inschakelen, de bron selecteren en de weergave starten. Je kunt zelfs met je stem het volume regelen, de weergave pauzeren en meer.

Heb jij jouw huis volledig ingericht op Google en Sonos, dan mag een Integra AV-Receiver er zeker niet in ontbreken .

Works With SONOS zit in alle modellen die wij leveren.

Enkele afbeeldingen in deze blog zijn copyright SONOS

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.