Luidsprekers in de tuin?

Gepubliceerd op 26 juni 2023 om 12:45

Muziek in het zonnetje ☀️

Steeds meer en meer krijgen wij het verzoek om bij onze klanten in de tuin te komen kijken. niet dat we zulke groene vingers hebben, nee zeker niet, maar voornamelijk om de tuinen en terrassen van muziek te voorzien.

De grote vraag daarbij is :" Hoe doen we dat zonder de buren te storen ? "

 

Het antwoord is :  Door doordacht te plannen en te plaatsen. 

Zo simpel als dat dit klinkt is het eigenlijk ook wel. Niemand wil een burenruzie op zijn geweten hebben, maar om nou altijd maar met een blikkerige bluetooth speaker te blijven sjouwen of oordopjes in te doen waardoor een normaal gesprek met andere nagenoeg onmogelijk wordt is toch ook geen fraaie oplossing ?

 

Hoe gaan wij te werk ?

Als u ons om advies vraagt bij het inrichten van uw tuin of terras - dat laatste geldt met name voor Restaurants en Cafe's - dan komen wij graag even bij u langs.

Allereerst om kennis te maken  en tevens om de locatie te bekijken waarbij zaken beken worden zoals ligging van het zitgedeelte, grootte ( 2 of 20 personen ), stijl van de inrichting en meer zaken.

We kijken ook nar de aansturing, wilt u slechts 2 luidsprekers plaatsen, dan kunt u met een eenvoudige kleine versterker al uit de voeten. Wilt u voor een groter gezelschap of voor uw bedrijf luidsprekers plaatsen, dan komen vaak luidsprekers van 100 Volt om de hoek kijken omdat die bij uitstek geschikt zijn voor het verdelen van muziek over een grotere ruimte.

Restaurant  • Cafe • Bar • Terras

Muziek op uw Bedrijfsterras

Heeft u een Restaurant, Bar, Cafe of andere Horeca gelegenheid met een eigen terras dan ontkomt u er bijna niet meer aan om daar ook muziek aan te bieden. Daarin zijn er heel veel opties, niet alleen in het formaat en het vermogen van de luidsprekers maar ook in de reikwijdte en het frequentiebereik. Zeker voor de Horeca geldt dat je niet wilt dat de overburen van het cafe aan de overkant last van jouw muziek hebben, andersom wil je dat ook niet.

Wij adviseren horeca ondernemers om direct contact met ons op te nemen als u uw terras wilt voorzien van luidsprekers, eventueel ook voor in uw Restaurant en te combineren waardoor er overal dezelfde muziek klinkt, zonder vertragingen, echo's of andere problemen. Gewoon uw eigen keuze van muziek op een mooie en verantwoorde wijze.

Neem vandaag nog contact op en maak een afspraak voor een vrijblijvend gesprek bij u thuis of op de zaak.

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.