Integra AV Receivers, wat kun je ermee ?

Gepubliceerd op 21 juni 2023 om 09:14

Integra AV Receivers, wat kun je ermee ?

De Perfecte Harmonie van Prestaties en Verfijning

 

Welkom in de wereld van Integra AV Receivers, waar technologie en audiokwaliteit samenkomen in perfecte harmonie. De bekroonde modellen, waaronder de DRX-2.4, DRX-3.4, DRX-5.4 en DRX-8.4, tillen home entertainment naar een geheel nieuw niveau.

Integra, biedt een heel scala aan opties en mogelijkheden om je thuisbioscoop snel en eenvoudig te installeren en te bedienen vanuit je luie leunstoel.

Ongeëvenaard

Met de DRX-serie van Integra geniet je van een ongeëvenaarde geluidsbeleving. Elke receiver is ontworpen en gebouwd met de meest geavanceerde audiocomponenten en innovatieve functies, waardoor je kunt genieten van een meeslepende en indrukwekkende luisterervaring.

Of je nu een enthousiaste audiofiel bent die op zoek is naar kristalhelder geluid en sublieme precisie, of een fervente cinefiel die een bioscoopervaring in je eigen woonkamer wil creëren, de Integra Av Receivers bieden de perfecte oplossing.

Dynamisch

Met krachtige versterkers, ondersteuning voor de nieuwste audioformaten zoals Dolby Atmos en DTS:X, en de mogelijkheid om meerdere bronnen aan te sluiten, brengen de DRX-modellen je favoriete films, muziek en games tot leven met ongeëvenaarde helderheid en dynamiek.

 

Wit achterpaneel

De Integra AV Receivers hebben, als de enige die wij tot dusver kennen, een wit achterpaneel. Dit is speciaal gedaan om in ruimtes zoals 19 Inch rekken of donkere kasten, het snel vinden van een aansluiting te vergemakkelijken. Een eenvoudige en simpele oplossing voor een veel gehoord probleem.

Kortom, de Integra Av Receivers uit de DRX-serie combineren ongeëvenaarde audioprestaties met elegantie en functionaliteit. Ervaar de ultieme home entertainmentervaring met de DRX-2.4, DRX-3.4, DRX-5.4 en DRX-8.4 modellen en laat je onderdompelen in een wereld van geluidskwaliteit zoals nooit tevoren.

Bijzonderheden

Integra AV receivers hebben, net als vele anderen, een ruime selectie aan mogelijkheden voor aansluitingen. Daar zitten ook enkele bijzondere zaken tussen die we er kort uit willen lichten.

 

Gebruiksgemak

Daarnaast zijn de Integra Av Receivers ontworpen met oog voor detail en gebruiksgemak. Met intuïtieve bedieningselementen, geavanceerde connectiviteitsopties zoals Wi-Fi en Bluetooth, en ondersteuning voor streamingdiensten, bieden ze een naadloze integratie met je thuisnetwerk en al je digitale media.

 

Klipsch Optimized

Integra is een samenwerking aangegaan met Klipsch om het instellen van crossover frequenties makkelijker en eenvoudiger te maken. In de Set-Up kun je namelijk aangeven dat je gebruik maakt van Klipsch Luidsprekers zoals bijvoorbeeld,d de RP600, RP8000 of zelfs de Dolby Atmos versie de RP8060. Daarnaast zijn diverse surround speakers van Klipsch opgenomen in de instellingen. Veelal de meest recente versie's, zoals je al snel duidelijk wordt bij het instellen.

Heb jij niet de meest recente Klipsch luidsprekers?  Geen nood, kies een serie die het dichtste bij jouw serie zit, qua model of speaker formaat, dan zit je alsnog goed en kun je alsnog gebruik maken van de Klipsch Optimized mode. De Klipsch Optimized mode zit op alle modellen van de DRX-2.4 tot aan de DRX-8.4

Klipsch InWall Luidsprekers

In de Klipsch Optimized mode kun je ook gebruik maken van Klipsch InWall Inbouw luidsprekers, er zijn diverse actuele modellen voorzien die als leidraad kunnen dienen om jouw cross-overs in te stellen.

 

Zelf ervaren

Wil je de kracht en de mogelijkheden van de Integra AV receivers zelf ervaren, neem dan vrijblijvend contact op met ons demo team. Zij kunnen, met een Integra AV Receiver, bij u langs komen, sluiten uw luidsprekers aan, regelen de set in en geven graag een demo van de pure kracht die er in de Integra AV receivers zit. Zo kunt u direct ervaren hoe Integra ook uw bestaande set naar een hoge niveau kan tillen. 


 

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.