Betaalmethoden

Sound Advice houdt van muziek en goed geluid, daar zijn we het liefste de hele dag mee bezig, met adviseren, installeren, aansluiten en u de beste materialen leveren om uw muziek, concerten en films niet alleen te laten horen, maar er een complete beleving van te maken waar u keer op keer weer van kunt genieten.

Om onze diensten aan u zo makkelijk mogelijk te maken hebben wij, in samenwerking met Mollie.nl een aantal passende betaalmogelijkheden opgezet. Op deze pagina leest u meer over de diverse betalingsmogelijkheden.

Heeft u vragen over deze betalingsmogelijkheden, neem dan vrijblijvend contact op met ons via ons online formulier of bel met +316-55355200 

iDeal logo

IDeal

iDEAL is de meest gebruikte betaalmethode in Nederland. Minstens 60% van de Nederlandse shoppers gebruikt het om hun online aankopen te betalen. Het is een vertrouwde, veilige en handige manier om online te betalen.

U maakt in feite uw betaling rechtstreeks over van uw bankrekening, via het iDeal systeem van uw eigen bank. Uw bank  garandeert dat de transactie veilig is. Uw betaling wordt bij ons direct verwerkt. iDeal is ook nog eens de snelste manier van betalen en brengt de minste kosten met zich mee, zowel voor u als voor ons.

Deelnemende banken zijn ABN AMRO, ASN Bank, bunq, Handelsbanken, ING, Knab, Rabobank, RegioBank, SNS Bank, Triodos Bank en Van Lanschot Bankiers.

 

Klarna: Betaal Nu

Klarna Betaal Nu

Klarna is een service die, middels een eigen bank, u als klant de mogelijkheid geeft om snel en eenvoudig uw betaling te doen. Het systeem verloopt geheel via hun dienstverlening en betalingen van uw rekening bij Klarna verloopt geheel volgens hun contract tussen u en Klarna. Sound Advice biedt slechts u de mogelijkheid aan om middels deze methode te betalen.
U bent en blijft zelf verantwoordelijk voor de betalingen aan Klarna. 

in3 - Betaal uw factuur in 3 termijnen met 0% rente

In3 - In 3 keer betalen met 0% rente

Betaal je je aankoop liever niet in één keer? Maak dan gebruik van in3: de enige gespreid betaalmethode met 0% rente. In drie keer betaal je het aankoopbedrag zonder extra kosten. Zo koop je binnen je budget je favoriete product. Het minimale bestelbedrag is € 100,- en het maximale bestelbedrag is € 3.000,-. 

Voorafgaand aan de betaling doet in3 een supersnelle gegevenscontrole. Mocht onverhoopt je verzoek tot betaling niet geautoriseerd worden, dan kan je contact opnemen met in3 of kiezen voor een andere betaalmethode. Wil je meer informatie over in3? Bezoek dan: www.payin3.nl.

 

Hoe werkt het?

Als je kiest voor in3 betaal je het volledige bedrag in drie gelijke delen binnen 60 dagen. Op de dag van je bestelling betaal je het eerste deel via iDeal en wordt je aankoop verzonden. 30 dagen later betaal je het tweede deel en weer 30 dagen later het derde deel. Zo hoef je geen grote uitgave in één keer te doen. Je ontvangt een mailtje zodra je een nieuwe betaling moet doen. Wel zo makkelijk!

 

 1. Kies & check: 
  Kies in3 bij het afrekenen, het systeem doet een supersnelle gegevenscontrole.
 2. 1e betaling & verzending:
  Je doet direct je eerste betaling en de bestelling wordt verzonden.
 3. 2e & 3e betaling:
  Binnen 30 dagen doe je de tweede betaling en binnen 60 dagen doe je de derde betaling.

  Betalingen hier genoemd per iDeal zijn betalingen aan In3. Bij het afrekenen in onze shop kiest u voor IN3 en de rest van het proces wijst zich vanzelf.

Creditcard betalingen : MasterCard, Maestro, Visa, American Express & Apple Pay

 

Creditcard betalingen zijn erg makkelijk. Met de codes van uw creditcard account kunt u snel en veilig uw bestelling afrekenen. Op uw creditcard overzicht ziet u Mollie vermeld staan voor betalingen aan Sound Advice omdat Mollie de betalingsverwerking voor ons regelt.

Creditcard betalingen zijn van harte welkom bij Sound Advice. Wel wijzen wij u erop dat er voor creditcard betalingen speciale regels van toepassing zijn in verband met het feit dat u, als creditcard houder, tot 180 dagen de mogelijkheid heeft om een terugbetaling te vragen aan uw creditcard maatschappij. Neem contact op met uw creditcard maatschappij voor informatie hierover.

De regels welke specifiek op creditcard betalingen van toepassing zijn, kunt u lezen in onze Algemene Voorwaarden, Artikel 4 Betalingen, lid 4, 5, 6 en 7 

Bankbetalingen

Bank betaling / Vooruit betalen

Als u geen van de bovenstaande methoden wilt gebruiken, kunt u in de webshop, bij afrekenen, ook kiezen voor het betalen via uw eigen bank. U geeft dat zelf uw bank de opdracht om het totaal bedrag van uw bestelling, aan ons over te boeken. Een uiterst veilige en voordelige betaalwijze. Deze methode vergt enkele dagen verwerking waardoor uw bestelling pas verzonden kan worden nadat uw betaling door ons is ontvangen.

Wij houden u via e-mail op de hoogte van uw bestelling en de levering daarvan.