• Persoonlijke Service
  • Gratis Advies
  • Geen verzendkosten
  • Snelle levering

Installatie 

Uw nieuwe aanwinst wilt u, na aanschaf, zo snel mogelijk in gebruik nemen. Toch is een goede planning daarbij van groot belang.

 

Sound Advice kan u niet alleen adviseren maar ook assisteren bij de installatie van uw audiovisuele systemen. Voor bedrijven kunnen wij, al in de bouwfase, adviezen leveren over de plaatsing van luidsprekers, bekabeling en meer.

Het installeren van muziek apparatuur zoals AV Receivers, luidsprekers, surround luidsprekers, subwoofers, bekabeling en meer is niet zomaar even een rekje neerzetten , kabeltjes maken en aansluiten.

 

Vraagt u bij ons een advies voor uw nieuwe apparatuur, dan kijken wij ook naar de installatie ervan en adviseren u hoe u het zelf kunt doen of dat er meer nodig is om er een mooi geheel van te maken.

Aansluiten is meer dan een rekje plaatsen. 

Draadloos of bekabeld

Hoe graag wij ook alles draadloos zouden willen hebben , heeft draadloos ook zijn beperkingen en blijkt steeds weer dat zaken beter werken met bekabeling. 

 

Sound Advice houdt er de policy op na dat eigenlijk alleen mobiele apparaten of systemen draadloos zouden moeten zijn. Zaken zoals AV receivers, luidsprekers, subwoofers en dergelijken zijn apparaten die steevast op dezelfde plek staan en daarom beter af zijn met een goede vaste bekabeling. Wij maken bij onze installatie werkzaamheden alleen gebruik van de beste materialen en bekabeling. Laat ons vrijblijvend voor u berekenen wat u nodig heeft aan bekabeling en wij kunnen de nodige kabelmaterialen naleveren of voor u installeren.

 

Kosten

Uw installatie doen wij graag voor u, samen met u, om zodoende een installatie te krijgen die volledig passend is voor uw wensen, uw budget en binnen de mogelijkheden van uw woning of bedrijf.

 

Tarieven

De tarieven welke wij hanteren zijn dan ook eenvoudig en helder.

Hiernaast ziet u het kosten overzicht. Wij berekenen u de arbeidstijd per uur. Dat betekend dat wij per blok van een uur afrekenen. Zijn wij 30 minuten bezig bij u, dan rekent u toch een uur af, zijn we 75 minuten bezig, berekenen wij 2 uur.

 

Voorrijden

De kosten van vervoer stijgen, ook voor ons. Hoewel wij graag uw apparatuur bij u afleveren zijn wij wel genoodzaakt om de kilometers te berekenen. Onze wagen rijd helaas ( nog) niet op lucht. 

 

Installatie kosten Prijs
Installatie € 45,00 incl btw / uur
Voorrijden € 1,00 incl. btw / km

Vragen en antwoorden

Vraag Antwoord
Installeren jullie overdag of in de avond ? Wij kunnen zowel overdag als in de avond uren installeren. Geheel in overeenstemming met uw wensen en tijdsplanning.
Komen er extra kosten bij voor avond installatie ? De kosten voor installatie overdag en in de avond zijn hetzelfde. Echter stoppen wij om 22:00 uur met alle installatiewerkzaamheden.
Ik heb een bestaande installatie, kunnen jullie die nalopen ? Als u een bestaande installatie heeft die niet optimaal werkt komen wij deze graag voor u onderzoeken en weer optimaal instellen, waar mogelijk. De kosten hiervoor zijn dezelfde als bij installatie.
Ik heb nieuwe luidspreker kabels nodig, kunnen jullie die leveren ? Jazeker, neem even contact met ons op, dan maken we nadere afspraken en kunnen wij u een offerte sturen voor de benodigde kabel. U kunt dan zelf beslissen of u zelf de kabels gaat vervangen of het laat doen.
Wij willen in ons bedrijf nieuwe apparatuur of luidsprekers ( laten) plaatsen. Neem geheel vrijblijvend contact met ons op, wij komen graag bij u de situatie bekijken en aan de hand daarvan een offerte aan u voorleggen.
Meer vragen ? Stuur ons een mail of bel !

Installatie aanvraag formulier

Vul in dit formulier uw naam, adres, postcode en plaats in.

Voeg uw telefoonnummer en e-mail adres toe.

Kies, indien u wenst, een specifieke datum of laat deze open.

Heeft u bijzonderheden, speciale wensen of een belangrijke mededeling, vul deze dan in bij Bijzonderheden en verstuur het formulier .

Wij nemen na ontvangst contact met u op om nadere afspraken te maken.