Home » Advies

Persoonlijk Advies bij SoundAdvice.nl

Voor een nieuwe set luidsprekers kunt u tegenwoordig overal terecht, zowel online als in allerhande winkels worden u de mooiste producten getoond met de meest fantastische specificaties. De vraag is echter of u uit die wirwar van mogelijkheden, kleuren, specificaties en vooral prijzen, wegwijs kunt.

Om dat goed te bepalen heeft u een persoonlijk advies nodig. Een advies wat rekening houdt met uw persoonlijke voorkeuren, uw doelstelling, uw inrichting en het uiteindelijke doel waarvoor de luidsprekers bedoeld zijn. Daarin telt niet in de minste mate mee naar welke muziek u het meeste wilt luisteren en op welke manier. 

 

SoundAdvice.nl heeft ruim 15 jaar ervaring met luidsprekers en systemen, uit directe eigen ervaring met diverse  merken maar ook vanuit een eigen passie voor muziek en geluid. Dit maakt SoundAdvice.nl de juiste partner om u te assisteren bij de keuze voor de juiste speakers en systemen.

 

SoundAdvice.nl is tevens SAE Gecertificeerd in de geluidstechniek wat voor u betekend dat u zaken doet met een professioneel bedrijf waar kennis en ervaring de boventoon voeren en service voor onze klanten in ons bloed zit.

Presentatieruimte of Showroom

Zakelijke klanten zijn bij SoundAdvice.nl op het juiste adres voor een gedegen advies. U kunt ons inschakelen voor allerhande geluidstechnische adviezen waar het de weergave van geluid , spraak en/of muziek aangaat. Daarbij moet u denken aan een wachtruimte die u wilt voorzien van muziek, maar ook muziek in uw kantine, een geluidssysteem in uw vergader- of presentatie-ruimte of zelfs in uw showroom.

 

Nu gekoppeld aan ons Yamaha Dealerschap en de Dante Certificering, kunnen we uw multiroom geluidssysteem moderniseren en uitrusten met de beste apparatuur en de mooiste speakers. Neem vrijblijvend contact met ons op voor uw project.

 

Voor horeca gelegenheden werken wij samen met Yamaha Commercial Audio Systems, om u de juiste geluidssystemen en materialen te kunnen leveren.

 

Meer weten ?

  • Wilt u een betere oplossing voor uw geluidsvraagstuk ?
  • Wilt u een snelle en efficiënte dienstverlening  waarbij gebruik gemaakt wordt van de beste componenten en materialen ?
  • Wilt u advies van een professional die vanuit uw optiek naar uw wensen, vragen en mogelijkheden kijkt ?

Neem dan contact met SoundAdvice.nl op voor een persoonlijk advies. U bent van harte welkom in onze showroom te Dongen alwaar wij u kunnen adviseren omtrent de mogelijkheden die er zijn.

 

Wilt u een afspraak maken, bel +316 - 553 552 00 voor meer informatie of vul ons contactformulier in en wij nemen contact op met u.