Home » Advies

Persoonlijk Advies

Voor een nieuwe set luidsprekers kunt u tegenwoordig overal terecht, zowel online als in allerhande winkels worden u de mooiste producten getoond met de meest fantastische specificaties. De vraag is echter of u uit die wirwar van mogelijkheden, kleuren, specificaties en vooral prijzen, wegwijs kunt.

Om dat goed te bepalen heeft u een persoonlijk advies nodig. Een advies wat rekening houdt met uw persoonlijke voorkeuren, uw doelstelling, uw inrichting en het uiteindelijke doel waarvoor de luidsprekers bedoeld zijn. Daarin telt niet in de minste mate mee naar welke muziek u het meeste wilt luisteren en op welke manier. 

 

Sound Advice heeft ruim 15 jaar ervaring met Klipsch luidsprekers en systemen, uit directe eigen ervaring met dit merk maar ook vanuit een eigen passie voor muziek en geluid. Dit maakt Sound Advice de juiste partner om u te assisteren bij de keuze voor de juiste speakers en systemen.

 

Sound Advice is tevens SAE Gecertificeerd in de geluidstechniek wat voor u betekend dat u zaken doet met een professioneel bedrijf waar kennis en ervaring de boventoon voeren en service voor onze klanten in ons bloed zit.

Presentatieruimte

Zakelijke klanten zijn bij Sound Advice op het juiste adres voor een gedegen advies. U kunt ons inschakelen voor allerhande geluidstechnische adviezen waar het de weergave van geluid , spraak en/of muziek aangaat. Daarbij moet u denken aan een wachtruimte die u wilt voorzien van muziek, maar ook muziek in uw kantine, een geluidssysteem in uw vergader- of presentatie-ruimte of zelfs in uw showroom. Nu gekoppeld aan ons Yamaha Dealerschap en de Dante Certificering, kunnen we uw multiroom geluidssysteem moderniseren en uitrusten met de beste apparatuur en de mooiste speakers. Neem vrijblijvend contact met ons op voor uw project.

 

Voor horeca gelegenheden werken wij samen met Klipsch Professional om ook daar, in combinatie met o.a. Yamaha Commercial Audio Systems, de juiste geluidssystemen en materialen te kunnen leveren.

Geen object is te klein of te groot voor Klipsch luidspreker systemen en gecombineerd met het gedegen advies van Sound Advice stelt u een systeem samen wat toegesneden is op uw doelstellingen, uw wensen en voor een budget wat past bij uw doelstelling. Bijkomend voordeel voor u is dat wij niet alleen u kunnen adviseren, maar ook de benodigde materialen kunnen leveren, installeren, aansluiten en configureren waardoor dit samenkomt tot een turn-key oplossing - of in dit geval beter gezegd - een pushbutton oplossing waar u slechts nog de AAN knop hoeft te bedienen. 

 

Waarom Klipsch ?

Paul Wilbur Klipsch was een visionair die zijn tijd ver vooruit was. Dat gold toen al voor de speakers die hij bouwde en dat geldt nog steeds voor de Klipsch luidsprekers en systemen die Klipsch ontwerpt en bouwt. De kennis en ervaring van 70 jaar vind je terug in ieder product van Klipsch.

 

Het essentieelste onderdeel van de Klipsch luidsprekertechniek is gebaseerd rond hun hoorn techniek. Deze hoorntechniek stelt Klipsch in staat om een ongeëvenaarde spreiding van de midden en hoge tonen te realiseren die het kenmerkende heldere, brede en open geluid realiseren van Klipsch luidsprekers. Luisteren naar Klipsch luidsprekers maakt dat u de muziek gaat beleven, de spraak beter verstaat en de luidsprekers "transparant" lijken in de ruimte waarin ze staan opgesteld. De devotie die Klipsch in hun luidsprekers verwerkt is keer op keer hoorbaar in het resultaat.

 

Dit en meer zijn de redenen waarom Sound Advice zich exclusief toe heeft gelegd Klipsch. Wilt u meer weten over onze passie voor Klipsch ? Bezoek dan ook de pagina "Over Ons ".

 

Paul Wilbur Klipsch

Meer weten ?

Wilt u een betere oplossing voor uw geluidsvraagstuk ? Wilt u een snelle en efficiënte dienstverlening  waarbij gebruik gemaakt wordt van de beste componenten en materialen ? Wilt u advies van een professional die vanuit uw optiek naar uw wensen, vragen en mogelijkheden kijkt ?

Neem dan contact met ons op voor een persoonlijk advies. U bent van harte welkom in onze showroom te Dongen alwaar wij u kunnen adviseren omtrent de mogelijkheden die Klipsch u kan bieden.

Wilt u een afspraak maken, bel +316 - 553 552 00 voor meer informatie of vul ons contactformulier in en wij nemen contact op met u.