Klipsch Wireless Home Audio


Klipsch geeft u de tools in handen om vrij te zijn van speaker kabels met de Klipsch Wireless Speakers. Deze draadloze speakers plaatst u eenvoudig overal waar u ze wilt gebruiken. Samen met de Klipsch 4K Surround Hub bouwt u zo, stapsgewijs, uw eigen speaker set. 

Begin met 2.1 , front en sub, voeg een center speaker toe en u heeft 3.1, plaats een setje surround speakers erbij en u heeft al een 5.1 set. Maak het nog mooier en voeg een tweede subwoofer toe voor een 5.2 set of ga helemaal voor het ultieme p[akket en voeg nog eens twee achter center speakers toe en bouw uw set naar 7.2 surround. Allemaal zonder speakerdraad en in de hoogste kwaliteit.

Geen Receiver
De speakers zijn stuk voor stuk voorzien van een ingebouwde versterker. dus u heeft geen extra versterker meer nodig. Zeker met streaming media erg handig, want u sluit uw TV aan middels een HDMI kabel en klaar bent u.

 


Weergave:


Bezig met laden...


Volg ons op Facebook


Mogen wij een cookie te plaatsen op uw computer om het shoppen op onze website een stuk makkelijker te maken ? Wees gerust, er worden geen persoonlijke gegevens opgeslagen.