Als u onverhoopt een bestelling heeft gedaan die verkeerd blijkt te zijn, danwel een artikel heeft besteld wat onjuist is geleverd, dan kunt u dit vrij eenvoudig retourneren.

Volg het hieronder staande stappenplan.

Zelf onjuist besteld:
  • Pak het artikel niet verder uit dan uiterst noodzakelijk om te bepalen of u het juiste artikel gekocht heeft. Blijkt dit onjuist, pak het dan exact zo in als u het heeft ontvangen.
  • Neem contact op met onze klantenservice via +316 - 55355200 of stuur ons een email.
  • Samen met u lossen wij dit op.

Goed besteld, verkeerd geleverd:
Heeft u de juiste bestelling gedaan en hebben wij het verkeerde artikel geleverd ?

Dat zou een enkele keer kunnen voorkomen. In dat geval verzoeken wij u het artikel niet uit te pakken maar ons direct te contacten . Wij laten het artikel dan bij u ophalen.
Uiteraard zorgen wij ervoor dat het juiste artikel zo spoedig mogelijk wordt geleverd.


Heeft u vragen over een retour, neem dan altijd contact met ons op via +316 - 55355200.
Herroepingsrecht

Conform de wet heeft u het recht om een geplaatste en ontvangen bestelling, binnen 14 dagen na ontvangst hiervan, alsnog te annuleren. U kunt gebruik maken van dit recht door het, bij uw bestelling toegezonden, herroepingsformulier in te vullen en aan ons toe te zenden of tenminste met uw retourzending mee te sturen. Zendingen die niet via dit formulier zijn geretourneerd of niet zijn aangemeld worden geweigerd en aan u retour gezonden waarbij deze extra verzenkosten voor uw rekening zijn.

Redenen
Hoewel u volgens de wetgever niet verplicht bent om een reden op te geven, verzoeken wij u vriendelijk dit wel te doen. Dit stelt ons in staat om uw retour sneller te verwerken en waar mogelijk naar een alternatieve oplossing te kijken.

Mocht u geen reden op willen geven of mochten wij geen alternatief voor u kunnen bieden, dan zult u uw betaling binnen 14 dagen, nadat wij het artikel in nieuwstaat retour hebben ontvangen, aan u terugbetaald worden.

Risico
De verzendkosten van en het risico van het retourneren van het artikel zijn voor uw rekening. Mocht na ontvangst van het artikel blijken dat het artikel meer dan ter evaluatie is gebruikt, schade heeft in welke vorm dan ook of in een dusdanige staat is geretourneerd dat het niet meer verkoopbaar is, dan houden wij ons het recht voor om uw retour te weigeren of een compensatie te verrekenen met de te retourneren gelden.
Mocht dit het geval zijn dan wordt u voorafgaand aan de terugbetaling door ons hierover geinformeerd.

 
Uitsluitingen

Sommige produkten en/of artikelen die u besteld heeft zijn uitgesloten van het herroepingsrecht en de mogelijkheid tot retourneren.

Dit zijn met name artikelen en systemen die speciaal voor u zijn vervaardigd zoals de Klipsch Heritage speakerlijn welke speciaal op klantorder in de USA gefabriceerd worden. 
Mogen wij een cookie te plaatsen op uw computer om het shoppen op onze website een stuk makkelijker te maken ? Wees gerust, er worden geen persoonlijke gegevens opgeslagen.