Persoonlijk Advies

 

 

Iedere liefhebber van muziek wil de beste kwaliteit muziek uit de speakers halen, maar hoe doe je dat ?

Als u de beste geluidskwaliteit wilt, in combinatie met uw bestaande stereo or surround set, vraag dan een advies aan bij Sound Advice.

Door onze jarenlange ervaring met muziek, video. films, theater en meer hebben we al vele locaties en klanten geholpen met het vinden van de ideale combinatie van geluidsapparatuur en speakers.

 

Niet zomaar een speaker kiezen

Laat u bij uw keuze niet leiden door de prijs, dat is de slechtste raadgever. Dat houdt echter niet in dat u dan maar meteen de duurste set moet kopen, want duur zal wel goed zijn. dat hoeft zeker niet.

Een goede luidspreker zorgt ervoor dat uw apparatuur rustig kan werken, niet te heet wordt en een eerlijke en duidelijke weergave verzorgd van hetgeen u afspeelt. Bij slechte kwaliteit opnamen zult u dan ook, met de juiste speakers, horen dat het een slechte kwaliteit opname is.

Zeker bij Klipsch speakers zal dit het geval zijn, ze verbloemen niets maar geven een reëel beeld van de opname. Des te meer is het dus genieten van een echt goede weergave als u de juiste speakers combineert met uw apparatuur. 

 

Speakers en Muziek

Er is een voortdurende fabel gaande dat u voor bepaalde muzieksoorten een bepaalde speaker moet hebben. Dat is echt onzin, echter wat wel meespeelt is de kwaliteit van de speaker en de frequenties die in uw opnamen zitten. Moderne films gaan soms heel laag met hun lage tonen, vaak tot 30 Hz. Als u geen subwoofer gebruikt zult u dan ook deze 30 Herz niet of slechts heel zacht horen. De toevoeging van een subwoofer kan dus voor de liefhebber van films en multimedia een ideale oplossing zijn.

U ziet dat er veel verschillen zijn in de redenen waarom iemand een bepaalde set speakers wil en daarin kan Sound Advice u adviseren. Maak gebruik van onze adviesdiensten en laat u assisteren bij het vinden van de juiste set speakers. U zult er dan veel meer en veel langer plezier van hebben.

Neem vrijblijvend contact met ons op via het contactformulier of bel met +316-553 552 00

 

Mogen wij een cookie te plaatsen op uw computer om het shoppen op onze website een stuk makkelijker te maken ? Wees gerust, er worden geen persoonlijke gegevens opgeslagen.