Filter

close

Klipsch Surround Speakers

 

Klipsch levert geluid uit alle hoeken als u dat wilt. Van eenvoudige stereo tot complete speaker systemen tot wel 7.2 ( 7 speakers met 2 subwoofers ) voor de echt verwende audiofiel.

Met de surround speakers van Klipsch haalt u de dynamiek en kracht in huis die de filmmaker u zo graag wil laten horen, krachtig en subtiel.

Klipsch Surround speakers zijn er als Center en als Surround speaker. De center zorgt voor alle geluid wat bij meerkanaals audio uit het midden moet komen, dat is vaak de spraak van de acteurs. De surround speakers leveren de reflectie effecten waardoor u zich in een stadion waant, tussen de bergen of u hoort de vliegtuigen over suizen tijdens een echt luchtgevecht. 

Surround is niet meer weg te denken, ook steeds meer game consoles gebruiken surround voor extra effecten en om het geluid een richting te geven zodat u weet waar de vijand zich bevind.
 Weergave:


Bezig met laden...

Vraag ons om een vrijblijvend gedegen advies. We heten niet voor niets Sound Advice !


Volg ons op Facebook


Mogen wij een cookie te plaatsen op uw computer om het shoppen op onze website een stuk makkelijker te maken ? Wees gerust, er worden geen persoonlijke gegevens opgeslagen.