Filter

close

Klipsch Reference & Reference Premiere Speakers

Thuis willen we leven, genieten, zoeken we de gezelligheid en warmte van mensen om ons heen....of luisteren we naar mooie muziek of bekijken een meeslepende film. Muziek is al sinds eeuwen een manier voor mensen om te ontspannen en van te genieten. Klipsch maakt voor al deze liefhebbers van muziek de mooiste en best klinkende speakers. 

Boekenplank speakers
Voor op uw kantoor, de hobby kamer , de kinder kamer of in uw slaap kamer.
De boekenplank speakers voelen zich overal thuis en brengen in iedere kamer een vol en warm geluid zonder concessies. Tevens vormen de boekenplank speakers vaak ook een goed alternatief voor de veeleisende surround liefhebber die een dieper en voller geluid achter zich wil.

Powered Monitors
Klipsch maakt ook versterkte versies van hun boekenplank speakers, de Powered Monitors.

Deze boekenplank formaat monitoren zijn ideaal voor luisteren naar uw opnamen in uw eigen thuis studio. Door de top klasse versterker in de Powered Monitors kunt u op eenvoudige wijze, snel en makkelijk luisteren naar jouw producties.
Voorzien van alle essentiele aansluitingen.


Vloerstaande Speakers
De meest verkochtte en gebruikte modellen van Klipsch zijn de Vloerstaande Speakers. Dit is de oplossing als u een voorliefde heeft voor diepe volle bassen en een sprankelend hoog. Door de grotere klankkasten kunnen de vloerstaande speakers van Klipsch veel meer vermogen verwerken, dan hun kleinere versies, de boekenplank speakers. De grootte van de kast is bepalend voor de klankkleur, dat betekend dat een grote kast een voller en diepere basweergave zal produceren. 

De Klipsch Reference en Reference Premiere Series zijn speciaal ontworpen voor jouw eigen thuis bioscoop.

Techniek
De techniek die Klipsch gebruikt maakt hen tot op eenzame hoogte staand waarbij efficiëntie in het ontwerp van de drivers en de speakers, alsook een esthetisch ontwerp van de luidspreker boxen zelf, hoog op de lijst staan.
 Weergave:


Bezig met laden...

Vraag om een vrijblijvend gedegen advies. We heten niet voor niets Sound Advice !
 


Volg ons op Facebook


Mogen wij een cookie te plaatsen op uw computer om het shoppen op onze website een stuk makkelijker te maken ? Wees gerust, er worden geen persoonlijke gegevens opgeslagen.