Klipsch Soundbars

 

Klipsch Soundbars zijn de oplossing als het geluid uit uw TV niet meer aansluit bij uw wensen. De dynamiek die de Klipsch Soundbars kunnen bieden haalt u eenvoudig weg niet uit een platte TV. De TV heeft hier niet de ruimte meer voor om een goed geluid te kunnen geven. De Klipsch Soundbars combineren het midden en hoge deel van het geluid uit de Soundbar en sturen het laag, waar de dynamiek in zit, door naar de (meegeleverde) draadloze subwoofer.

Stuk voor stuk zeer complete sets met afstandsbediening, 4K doorvoer , HDMI aansluiting(en) met op sommige versies tevens de mogelijkheid om via Bluetooth audio te streamen van uw telefoon, tablet of computer naar de Soundbar.

Bij de meeste modellen zit eveneens een handige afstandbedineing meegeleverd om de soundbar ook zonder gebruik van de TV te kunnen bedienen.  Door de HDMI aansluiting wordt het geluid van uw TV toestel gebruikt om weer te geven via de Soundbar en kunt u eenvoudig via de volume toets van uw TV de Soundbar volumes regelen.

Draadloze Subwoofer
Bij de RSB-*, RSB-11 en RSB-14 wordt eveneens een draadloze subwoofer meegeleverd. Door de draadloze techniek kunt u deze subwoofer overal plaatsen waar u maar wilt. Veelal komt deze het beste tot zijn recht in een hoek van uw kamer, maar doordat deze draadloos is, bent u geheel vrij om deze te plaatsen waar u wilt.


 Weergave:


Bezig met laden...

Vraag ons om een vrijblijvend gedegen advies. We heten niet voor niets Sound Advice !
 


Volg ons 
 


Mogen wij een cookie te plaatsen op uw computer om het shoppen op onze website een stuk makkelijker te maken ? Wees gerust, er worden geen persoonlijke gegevens opgeslagen.