De spiksplinternieuwe Klipsch Reference Premiere Series is opnieuw ontworpen om geheel mee te gaan met de hedendaagse vormgeving en het design wat past bij uw inrichting. Een tijdloos ontwerp wat gebaseerd is op 70 jaar ervaring met speakers om u de ultieme beleving te bieden op het gebied van HiFi luister ervaringen.
Voorzien van nieuw ontworpen drivers, uitgerust met de fameuze Horns ( Tractrix Horns ) waar Klipsch om bekend staan bieden deze nieuwe Reference Premiere Series een scala aan mogelijkheden om uw luisterplezier naar een hoger niveau te tillen.

Zo zijn er nieuwe Dolby Atmos speakers, vloerstaande speakers, subwoofers, boekenplank speakers , surround speakers, center speakers en Hoogte speakers die met name voor Dolby Atmos van belang zijn.

Deze nieuwe serie speakers is nu reeds te bestellen in onze webshop. De eerste leveringen zullen vanaf eind augustus gaan plaatsvinden.

 

Klipsch Reference Premiere

Mogen wij een cookie te plaatsen op uw computer om het shoppen op onze website een stuk makkelijker te maken ? Wees gerust, er worden geen persoonlijke gegevens opgeslagen.